Què us sembla?
La idea la va tenir la Judit, que l’altre dia ens va convidar a dinar...Aquesta de la foto no la vam gratinar amb all i oli o maionesa, li vam posar parmesà. Amb un allioli suau o una maionesa faràs que quede un plat molt fi. Molt recomanable!!
Per elaborar-lo segueix les instruccions aquí. (he aprofitat per posar una elaboració alternativa a la de la TMX per si no la teniu).
-Per al muntatge:
Necessitaràs un cèrcol d’emplatar.
1.- Ves alternant tots els ingredients: en este cas ens interessa tenir una base una mica més sòlida. Comença per la patata, capa de bacallar + tomaca i acaba amb patata i una mica d’allioli/ maionesa.
2.- Escalfa i gratina uns minuts al forn.
Bon profit!!
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
La idea la va tenir la Judit, que l’altre dia ens va convidar a dinar...Aquesta de la foto no la vam gratinar amb all i oli o maionesa, li vam posar parmesà. Amb un allioli suau o una maionesa faràs que quede un plat molt fi. Molt recomanable!!
Per elaborar-lo segueix les instruccions aquí. (he aprofitat per posar una elaboració alternativa a la de la TMX per si no la teniu).
-Per al muntatge:
Necessitaràs un cèrcol d’emplatar.
1.- Ves alternant tots els ingredients: en este cas ens interessa tenir una base una mica més sòlida. Comença per la patata, capa de bacallar + tomaca i acaba amb patata i una mica d’allioli/ maionesa.
2.- Escalfa i gratina uns minuts al forn.
Bon profit!!
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada