GALERIA DE FOTOS

dimecres, 28 de desembre del 2011

TIMBAL DE BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES (patates)

Fa dies vam penjar una recepta al bloc de Bacallà amb Salsa de Tomaca i Patates. Aquesta recepta nosaltres la fem normalment per a sopar un dia qualsevol, però si la posem en “maco” podem transformar una recepta “deDiari” en una recepta de festa.

Què us sembla?



La idea la va tenir la Judit, que l’altre dia ens va convidar a dinar...Aquesta de la foto no la vam gratinar amb all i oli o maionesa, li vam posar parmesà. Amb un allioli suau o una maionesa faràs que quede un plat molt fi. Molt recomanable!!


Per elaborar-lo segueix les instruccions aquí. (he aprofitat per posar una elaboració alternativa a la de la TMX per si no la teniu).

-Per al muntatge:

Necessitaràs un cèrcol d’emplatar.

1.- Ves alternant tots els ingredients: en este cas ens interessa tenir una base una mica més sòlida. Comença per la patata, capa de bacallar + tomaca i acaba amb patata i una mica d’allioli/ maionesa.

2.- Escalfa i gratina uns minuts al forn.


Bon profit!!


Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html