Si t'agrada el peix cru, disfrutaràs d'este tàrtar.
- 300 g de salmó fresc sense la pell
- 1 polsim de pebre
- 1 culleradeta d’anet
- Suc de mitja llima (llimona)
- Un raig d’oli d’oliva
- 1 ó2 cullerades de salsa Perrins (Worcestershire) (al gust)
- sal
Elaboració:
1.- Un parell de dies abans (mínim): Com el salmó és cru, cal congelar-ho mínim 24-72 hores a 18ºC, abans de consumir-ho.
2.- Una mitja horeta abans de preparar-lo, trau el salmó del congelador.
3.- Quan estiga semicongelat, pica’l en trossets molt menuts. (El fet de manipular-lo semicongelat, ens permetrà tallar-lo millor).
4.- Afegeix el pebre, l’anet, el suc de llima, l’oli, la salsa Perrins, la sal i el pebre. Barreja bé. Si ho fas amb la TMX, programa 4 segons, velocitat 6.
Nota: Amb la TMX queda bastant desfet (en la foto principal hem picat el salmó amb ganivet, aquesta d'aquí baix està feta amb la TMX)
Suggeriment: Serveix acompanyat d’unes torradetes amb mantega, unes crackers o una amanida.
Temps total: congelació dos dies abans + preparació 5 minuts.
Bon profit!!
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada