GALERIA DE FOTOS

dijous, 8 de desembre de 2011

DIDALETS DE SALMOREJO AMB PERNIL

Una manera molt vistosa de presentar un salmorejo...



Ingredients:
  • 1 o més (*) paquet(s) de mini-tartaletes de les cruixents 
  • Salmorejo
  • Encenalls de pernil ibèric
*En aquesta recepta les mides adapta-les segons del número de convidats que tingues.

Estris: TMX/ batedora

Elaboració:
1.- Fes el salmorejo seguint les instruccions aquí.

2.- Ves omplint els didalets amb el salmorejo i posa per sobre uns encenalls de pernil.

Nota: Un cop has omplert els didals, serveix immediatament. Sinó, posa-hi el salmorejo quan estigueu a punt de prendre’ls i així evitaràs que es reblanisquen (que s’estoven).

Temps total: si tens el salmorejo fet, 2 minuts

Bon profit!!
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html