GALERIA DE FOTOS

dijous, 8 de desembre del 2011

LLESQUETA DE REMENAT DE GULES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC


Aquesta tapeta ens la va fer l’altre dia la Judit...Està molt bona, és fàcil i gustosa.

Ingredients: 
  • Oli
  • 2 alls filetejats
  • 1 pesteta (caiena)
  • 1 paquet de gules (200 g)
  • Sal
  • 2 ous
  • Encenalls de pernil ibèric
  • Pa de barra
Estris: placa de forn, paella

Elaboració:
1.- Salta les gules amb uns alls tallats a làmines i una pesteta.

2.- Quan estiguen quasi a punt, casca’ls-hi dos ous per sobre, posa una mica de sal i remena fins que estiguen quallats.

3.- Posa el remenat a sobre d’una llesca de pa i per damunt posa el pernil.

Per organitzar-te: munta les llesquetes en una placa de forn i en l’últim moment dóna’ls hi un cop de forn.

Temps total: 5-10 minuts

Bon profit!!

Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html