Aquesta tapeta ens la va fer l’altre dia la Judit...Està molt bona, és fàcil i gustosa.
Ingredients:
- Oli
- 2 alls filetejats
- 1 pesteta (caiena)
- 1 paquet de gules (200 g)
- Sal
- 2 ous
- Encenalls de pernil ibèric
- Pa de barra
Estris: placa de forn, paella
Elaboració:
1.- Salta les gules amb uns alls tallats a làmines i una pesteta.
2.- Quan estiguen quasi a punt, casca’ls-hi dos ous per sobre, posa una mica de sal i remena fins que estiguen quallats.
3.- Posa el remenat a sobre d’una llesca de pa i per damunt posa el pernil.
Per organitzar-te: munta les llesquetes en una placa de forn i en l’últim moment dóna’ls hi un cop de forn.
Temps total: 5-10 minuts
Bon profit!!
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada