GALERIA DE FOTOS

dimecres, 28 de desembre de 2011

MILFULLES DE VERDURA I RUL·LO DE CABRA AMB DUES SALSES

Si ja esteu pensant en menús de Nadal, Cap d’Any etc., aquest plat pot ser una bona opció si l’acompanyes d’un filet amb foie i codonyat... per exemple...

Quedaràs molt bé amb els teus convidats i no t’estaràs gaire temps a la cuina, t’ho assegure!!



Es tracta d’un plat de verduretes a la planxa alternades amb formatge de cabra i acompanyades de salsa pesto i salsa de calçots.

La salsa pesto l’acostume a comprar feta perquè no està malament la que venen a la secció de refrigerats del súper.

L’altra salsa, ara que comença la temporada de calçots, podem aprofitar per fer-la i el que ens sobre congelar-la. Jo aquesta no la compre perquè encara no he trobat cap marca que em convença. Si a tu t’agrada alguna marca en especial i no vols fer la salsa expressament, posa-li’n de pot, no en necessitarem gaire. També hi pot anar bé una salsa romesco.

Ingredients:
  • 2 rodanxes de carabasseta (carbassó) per persona
  • 2 rodanxes d’albergínia per persona
  • 2 rodanxes de tomaca per persona
  • 2 rodanxes de rul·lo de cabra per persona

-Per amanir:

Estris: planxa

Elaboració:

1.- Renta bé les verdures i talla-les a rodanxes d’1-1,5 cm aproximadament.

2.- Passa el carbassó i l’albergínia per la planxa fins que estiguen fets. En l’últim moment posarem la tomaca (només volta i volta).

3.- Munta el plat: fes capes alternant les 3 verdures i el formatge de cabra. 

4.- Serveix acompanyat d’un bon tall de carn.

Nota: intenta que els tres tipus de verdura tinguen més o menys el mateix diàmetre, sinó hauràs de posar més d’un tall per capa i “el castell et farà llenya”!! (a mi el de la foto quasi em fa perquè el carbassó era menut).

Temps total: 15 minuts (si tens les salses ja preparades)

Bon profit!!

Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html