Ingredients per a 2-4 persones:
-Per escalivar:
- 2 albergínies
- 1 ó 2 pebreres roges (pebrot vermell)
- Salsa pesto
- Formatge feta a taquets (8-10 taquets per meitat)
- Un grapat de pinyons
Estris: placa de forn, paper de diari
Elaboració:
1.- Escalfa el forn a 180º.
2.- Renta bé totes les verdures. No cal que les eixugues.
3.- En una placa de forn col·loca la verdura.
4.- Enforna a uns 180º-200ºC, funció ventilador. Als 20 minuts més o menys, obre el forn i trau les albergínies. Amb molta cura de no cremar-te, talla-les per la meitat longitudinalment.
6.- Trau la safata del forn. Deixa refredar una mica. Embolica la pebrera en paper de diari o en una bossa de plàstic per després poder-la pelar millor.
7.- Amb l’ajuda d’una cullera, trau la carn de l’albergínia i posa-la en un bol.
8.- Talla el formatge feta a dauets i fica-ho també al bol. Afegeix 1-2 cullerades de salsa pesto o al teu gust i el grapat de pinyons passats una mica per la paella. Remena bé.
9.- Farceix les albergínies amb aquesta barreja.
10.- Posa per sobre el pebrot a tires.
11.- Serveix tebi acompanyat d’un arròs blanc de guarnició.
Suggeriment: la mateixa recepta la pots fer substituint la salsa pesto per una olivada.
Temps total: 1 hora
Bon profit!!
Marta
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )