GALERIA DE FOTOS

divendres, 18 de novembre de 2011

AMANIDA AMB CAMEMBERT ARREBOSSAT

Aquesta amanida tan vistosa et quedarà bé amb qualsevol àpat. La pots prendre com a plat únic una nit entre setmana o per acompanyar un menú quan tens convidats.




Ingredients:

-Per a l'amanida:
  • Enciams barrejats 
  • 2 cullerades de dacsa (blat de moro) 
  • ½ magrana desgranada 
  • Fruits secs: pipes, festucs 
  • 75 g de bacon

-Per arrebossar el camembert: 
  • 1 formatge Camembert, 
  • Maizena, 
  • pa ratllat 
  • 2 ó 3 ous 


-Per amanir
  • 8 culleradetes de melmelada de tomaca (1 culleradeta per cada tros de formatge) 
  • Oli d’oliva verge extra 
  • Vinagre de Mòdena 


Estris: microones/ paella per al bacon, paella per a fer l’arrebossat


Elaboració: 


1.- Prepara l’amanida: posa els fulls d’enciam amb la dacsa, els grans de magrana i els fruits secs. El bacon el pots fregir en una paella o fer-lo com et vaig mostrar en la recepta dels Espaguetis All’Amatriciana. (punt 2)


2.- Fes el camembert:

2.1.- Talla’l en 8 porcions. 



2.2.- Prepara 3 plats fondos: un amb “maizena”, un amb el pa ratllat i un altre amb els ous batuts. L’ordre en què arrebossarem el formatge serà:

Maizena - Ou - Pa - (Ou- Pa*)

(*si veus que li cal, repeteix ou + pa una altra vegada). 


El que hem d’aconseguir és que estiga tot ben segellat per tal d'evitar que sen’s escape el formatge quan l’estiguem fregint.

2.3.- Fica oli en una paella i posa’l a escalfar. Quan l’oli estiga ben calent, ves fregint el formatge fins que estiga daurat per fora. 

2.4.- Trau les porcions i posa-les en un plat amb un paper de cuina perquè absorbisca l’excés d’oli.

2.5.- Fica al centre de l’amanida i posa una culleradeta de melmelada de tomaca per sobre.

3.- Amaneix amb una barreja de sal, oli i vinagre.


Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html