Ingredients:
-Per a l'amanida:
- Enciams barrejats
- 2 cullerades de dacsa (blat de moro)
- ½ magrana desgranada
- Fruits secs: pipes, festucs
- 75 g de bacon
- 1 formatge Camembert,
- Maizena,
- pa ratllat
- 2 ó 3 ous
-Per amanir
- 8 culleradetes de melmelada de tomaca (1 culleradeta per cada tros de formatge)
- Oli d’oliva verge extra
- Vinagre de Mòdena
Estris: microones/ paella per al bacon, paella per a fer l’arrebossat
Elaboració:
1.- Prepara l’amanida: posa els fulls d’enciam amb la dacsa, els grans de magrana i els fruits secs. El bacon el pots fregir en una paella o fer-lo com et vaig mostrar en la recepta dels Espaguetis All’Amatriciana. (punt 2)
2.- Fes el camembert:
2.1.- Talla’l en 8 porcions.
2.2.- Prepara 3 plats fondos: un amb “maizena”, un amb el pa ratllat i un altre amb els ous batuts. L’ordre en què arrebossarem el formatge serà:
Maizena - Ou - Pa - (Ou- Pa*)
(*si veus que li cal, repeteix ou + pa una altra vegada).
El que hem d’aconseguir és que estiga tot ben segellat per tal d'evitar que sen’s escape el formatge quan l’estiguem fregint.
2.3.- Fica oli en una paella i posa’l a escalfar. Quan l’oli estiga ben calent, ves fregint el formatge fins que estiga daurat per fora.
2.3.- Fica oli en una paella i posa’l a escalfar. Quan l’oli estiga ben calent, ves fregint el formatge fins que estiga daurat per fora.
2.4.- Trau les porcions i posa-les en un plat amb un paper de cuina perquè absorbisca l’excés d’oli.
2.5.- Fica al centre de l’amanida i posa una culleradeta de melmelada de tomaca per sobre.
3.- Amaneix amb una barreja de sal, oli i vinagre.
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
2.5.- Fica al centre de l’amanida i posa una culleradeta de melmelada de tomaca per sobre.
3.- Amaneix amb una barreja de sal, oli i vinagre.
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada