Ingredients:
Estris: un cassó per bullir, un bol, un ganivet
Elaboració:
1.- Prepara aigua en un cassó que posaràs a bullir per una banda i per una altra, un bol amb aigua freda o inclús amb una mica de gel per quan traiem les tomaques.
2.- Mentrestant ves fent un tall en forma de creu en la pell de la base de les tomaques.
3.- Quan bulla l’aigua afegeix les tomaques i deixa-les en l’aigua bullint durant un o dos minuts.
4.- Amb l’ajuda d’unes pinces o d’una escumadora passa-les de l’aigua calenta a l’aigua freda que tens al bol.
5.- Trau-les de l’aigua freda i pela-les. Serà molt fàcil ja que la pell s’haurà després per si sola de la carn. Talla-li el peduncle.
- Tomaques ben bones i madures
- Aigua per bullir-les
- Aigua freda/ amb gel
Estris: un cassó per bullir, un bol, un ganivet
Elaboració:
1.- Prepara aigua en un cassó que posaràs a bullir per una banda i per una altra, un bol amb aigua freda o inclús amb una mica de gel per quan traiem les tomaques.
2.- Mentrestant ves fent un tall en forma de creu en la pell de la base de les tomaques.
3.- Quan bulla l’aigua afegeix les tomaques i deixa-les en l’aigua bullint durant un o dos minuts.
4.- Amb l’ajuda d’unes pinces o d’una escumadora passa-les de l’aigua calenta a l’aigua freda que tens al bol.
5.- Trau-les de l’aigua freda i pela-les. Serà molt fàcil ja que la pell s’haurà després per si sola de la carn. Talla-li el peduncle.
6.- Si et cal per a la recepta, trau-li les llavors i les parts més dures del centre (especialment recomanat en cas que faces melmelada de tomaca).
Temps total: 10 minuts
Bon profit!!
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
Cap comentari :
Publica un comentari
(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )