Ingredients:
Estris: un cassó per bullir, un bol, un ganivet
Elaboració:
1.- Prepara aigua en un cassó que posaràs a bullir per una banda i per una altra, un bol amb aigua freda o inclús amb una mica de gel per quan traiem les tomaques.
2.- Mentrestant ves fent un tall en forma de creu en la pell de la base de les tomaques.
3.- Quan bulla l’aigua afegeix les tomaques i deixa-les en l’aigua bullint durant un o dos minuts.
4.- Amb l’ajuda d’unes pinces o d’una escumadora passa-les de l’aigua calenta a l’aigua freda que tens al bol.
5.- Trau-les de l’aigua freda i pela-les. Serà molt fàcil ja que la pell s’haurà després per si sola de la carn. Talla-li el peduncle.
- Tomaques ben bones i madures
- Aigua per bullir-les
- Aigua freda/ amb gel
Estris: un cassó per bullir, un bol, un ganivet
Elaboració:
1.- Prepara aigua en un cassó que posaràs a bullir per una banda i per una altra, un bol amb aigua freda o inclús amb una mica de gel per quan traiem les tomaques.
2.- Mentrestant ves fent un tall en forma de creu en la pell de la base de les tomaques.
3.- Quan bulla l’aigua afegeix les tomaques i deixa-les en l’aigua bullint durant un o dos minuts.
4.- Amb l’ajuda d’unes pinces o d’una escumadora passa-les de l’aigua calenta a l’aigua freda que tens al bol.
5.- Trau-les de l’aigua freda i pela-les. Serà molt fàcil ja que la pell s’haurà després per si sola de la carn. Talla-li el peduncle.
6.- Si et cal per a la recepta, trau-li les llavors i les parts més dures del centre (especialment recomanat en cas que faces melmelada de tomaca).
Temps total: 10 minuts
Bon profit!!
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada