Ingredients:
- 2 talls de cansalada tallada a trossets menuts
- 100 g de botifarra catalana o salsitxa esmicolada
- 300 g de fesols blancs cuits (mongetes)
- 6 ous grans
Estris: una paella i un bol
1.- Sofregeix la cansalada durant bona estona.
2.- Afegeix la botifarra fins que estiga dauradeta.
3.- Agrega els fesols que hauràs repassat amb aigua i dóna unes voltes.
4.- Mentrestant casca els ous a dins d’un bol. Agrega-hi el que has passat per la paella. Remena.
5.-Posa una mica d’oli on has fet el sofregit i aboca tota la barreja. Deixa que qualle. Dóna-li la volta.
6.- Seveix calenta.
Nota: Aquesta truita queda molt millor si l’ou el deixes una mica cruet.
Temps total: 20 minuts
Bon profit!!
3 comentaris :
Ma mare en fa una de semblant, però sense botifarra... per mi una autèntica delícia!
La veritat és que és bona, fàcil i ràpida!
en compte de colorant, és més correcte utilitzar safrà i més gustós val a dir, com a substitut també valdria pebre roig dolç en polç , mai de la Vera ambdós en quantitats ínfimes
Publica un comentari a l'entrada