GALERIA DE FOTOS

dijous, 3 de novembre del 2011

TRUITA DE CANSALADA, BOTIFARRA I FESOLS (MONGETES)

Ens agrada molt anar a un baret menut que hi ha a prop de l’oficina de correus de Barcelona i on acostumem a demanar-nos entre altres picadetes una truita pareguda a aquesta. És diferent a les truites que jo estava acostumada a prendre però esta bona, bona.




Ingredients:

  • 2 talls de cansalada tallada a trossets menuts 
  • 100 g de botifarra catalana o salsitxa esmicolada 
  • 300 g de fesols blancs cuits (mongetes) 
  • 6 ous grans 

Estris: una paella i un bol


1.- Sofregeix la cansalada durant bona estona.

2.- Afegeix la botifarra fins que estiga dauradeta.

3.- Agrega els fesols que hauràs repassat amb aigua i dóna unes voltes.

4.- Mentrestant casca els ous a dins d’un bol. Agrega-hi el que has passat per la paella. Remena.



5.-Posa una mica d’oli on has fet el sofregit i aboca tota la barreja. Deixa que qualle. Dóna-li la volta.

6.- Seveix calenta.

Nota: Aquesta truita queda molt millor si l’ou el deixes una mica cruet.

Temps total: 20 minuts


Bon profit!!

3 comentaris :

Anònim ha dit...

Ma mare en fa una de semblant, però sense botifarra... per mi una autèntica delícia!

Marta Cuinadiari ha dit...

La veritat és que és bona, fàcil i ràpida!

Daniel de Turís ha dit...

en compte de colorant, és més correcte utilitzar safrà i més gustós val a dir, com a substitut també valdria pebre roig dolç en polç , mai de la Vera ambdós en quantitats ínfimes