Este arròs es pot utilitzar com a
guarnició o per fer un arròs a la cubana.
Ingredients:
- 50 g d’oli
- 3 dents d’all pelades
- 800 g d’aigua
- Sal
- 350 g d’arròs
Estris: TMX
Elaboració amb TMX:
1.- Posa en el vas l’oli i els alls i
programa 3 minuts, varoma, velocitat 3 1/2.
2.- Afegeix l’aigua i la sal i barreja 10
segons, velocitat 6.
3.- Posa el cistell dins del vas i
programa 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 4. Amb això estem bullint
l’aigua, si veus que no bull, posa uns minuts més.
4.- Tira l’arròs a través del bocal i
programa 13 minuts, temperatura varoma, velocitat 4. (Mou l’arròs amb l’espàtula de tant en tant perquè no es
quede tot enganxat).
Nota: en el fons del vas quedarà tot el
midó de l’arròs, el pots usar per fer-lo més melós. Per contra, si t’agrada
sequet, tira’l.
Si vas curt de temps i tens un “kettle”
(un bullidor d’aigua), pots bullir l’aigua amb aquest aparell mentre sofriges
els alls i guanyaràs de 5 a 8 minutets.
Temps total: 18-25 minuts
Bon profit!!
1 comentari :
Pues yo como tú, siempre lo hacía en la olla a presión. Nunca lo he hecho en thermomix. lo probaré porque se ve muy suelto. Marivi
Publica un comentari a l'entrada