És un plat de contrastos, una barreja de sabors que a primera vista et pot tirar enrere però que si el proves, repetiràs!!
Si tens convidats i saps que els agrada el peix, no es quedaran indiferents.
Si tens convidats i saps que els agrada el peix, no es quedaran indiferents.
Ingredients:
- 1 llobarro/orada per persona en dos filets i sense l’espina
- 1 botifarra negra de ceba per persona ("morcilla)
- Oli i sal
- Melmelada de gerds, nabius o qualsevol altre fruit roig
Estris: planxa i paella
Elaboració:
1.- Escalfa la paella amb una mica d’oli. Fes la botifarra i esmicola-la.
2.- Fes el peix a la planxa posant-li una mica de sal.
3.- Mentrestant escalfa una mica la melmelada en una paella o al microones perquè es diluïsca una mica.
4.- Munta el plat: posa els filets de llobarro, després per damunt la botifarra desfeta. Decora amb la melmelada.
Fàcil? Ja em diràs!!
Gràcies Jordi!!
Bon profit!!
Temps total: 5 minuts
5 comentaris :
Hola Marta, voliem fer este plat per sant joan. no les teniem totes pels contrastos i la vam fer el dia d'abans, quina cosa més bona, i fàcil!! no vam dubtar en fer-li als nostres convidats el dissabte. merci per les teves receptes! Eduard
M'alegre que us agradara! es un contras que queda molt bo i no te l'imaginaries mai. Gràcies pel comentari. Marta
Marta, moltes gràcies per la teva participació. Una excel·lent recepta, que de ben segur faré. La setmana vinent publicaré el resum i aquesta és una molt bona menja. M'agrada la foto.
Ens continuarem visitant.
Nani
mmmm, que bò!!!! apuntat queda!!!
Doncs prova-la Abril perquè és molt facileta! Moltes felicitats!!
Publica un comentari a l'entrada