GALERIA DE FOTOS

dijous, 3 de novembre de 2011

LLOBARRO AMB BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) I MELMELADA DE GERDS

Una bona opció per a quan tens convidats i no tens massa temps.

És un plat de contrastos, una barreja de sabors que a primera vista et pot tirar enrere però que si el proves, repetiràs!!

Si tens convidats i saps que els agrada el peix, no es quedaran indiferents.






Ingredients:
  • 1 llobarro/orada per persona en dos filets i sense l’espina 
  • 1 botifarra negra de ceba per persona ("morcilla)
  • Oli i sal 
  • Melmelada de gerds, nabius o qualsevol altre fruit roig 

Estris: planxa i paella

Elaboració:

1.- Escalfa la paella amb una mica d’oli. Fes la botifarra i esmicola-la.

2.- Fes el peix a la planxa posant-li una mica de sal.

3.- Mentrestant escalfa una mica la melmelada en una paella o al microones perquè es diluïsca una mica.

4.- Munta el plat: posa els filets de llobarro, després per damunt la botifarra desfeta. Decora amb la melmelada.

Fàcil? Ja em diràs!!

Gràcies Jordi!!

Bon profit!!

Temps total: 5 minuts

5 comentaris :

Anònim ha dit...

Hola Marta, voliem fer este plat per sant joan. no les teniem totes pels contrastos i la vam fer el dia d'abans, quina cosa més bona, i fàcil!! no vam dubtar en fer-li als nostres convidats el dissabte. merci per les teves receptes! Eduard

Marta CuinaDiari ha dit...

M'alegre que us agradara! es un contras que queda molt bo i no te l'imaginaries mai. Gràcies pel comentari. Marta

La Cuina Violeta ha dit...

Marta, moltes gràcies per la teva participació. Una excel·lent recepta, que de ben segur faré. La setmana vinent publicaré el resum i aquesta és una molt bona menja. M'agrada la foto.
Ens continuarem visitant.
Nani

abril ha dit...

mmmm, que bò!!!! apuntat queda!!!

Marta CuinaDiari ha dit...

Doncs prova-la Abril perquè és molt facileta! Moltes felicitats!!