GALERIA DE FOTOS

dijous, 24 de novembre del 2011

ALBERGÍNIES FARCIDES AMB FETA I SALSA PESTO. Una escalivada diferent

Aquesta és una manera de menjar albergínies farcides i escalivada, d’una forma diferent.



Ingredients per a 2-4 persones:

-Per escalivar:
  • 2 albergínies 
  • 1 ó 2 pebreres roges (pebrot vermell) 
-Per amanir:
  • Salsa pesto 
  • Formatge feta a taquets (8-10 taquets per meitat) 
  • Un grapat de pinyons 
-Per acompanyar:

Estris: placa de forn, paper de diari 
Elaboració:

1.- Escalfa el forn a 180º.

2.- Renta bé totes les verdures. No cal que les eixugues.

3.- En una placa de forn col·loca la verdura. 


4.- Enforna a uns 180º-200ºC, funció ventilador. Als 20 minuts més o menys, obre el forn i trau les albergínies. Amb molta cura de no cremar-te, talla-les per la meitat longitudinalment. 




5.- Torna a ficar-les al forn amb la pebrera uns altres 15-20 minuts o fins que veges que estan fetes. (També les podries posar tallades des del principi, però hauries de vigilar que no es cremen per a poder utilitzar-les com a motlles). 



6.- Trau la safata del forn. Deixa refredar una mica. Embolica la pebrera en paper de diari o en una bossa de plàstic per després poder-la pelar millor. 

7.- Amb l’ajuda d’una cullera, trau la carn de l’albergínia i posa-la en un bol.





8.- Talla el formatge feta a dauets i fica-ho també al bol. Afegeix 1-2 cullerades de salsa pesto o al teu gust i el grapat de pinyons passats una mica per la paella. Remena bé.

9.- Farceix les albergínies amb aquesta barreja.

10.- Posa per sobre el pebrot a tires.

11.- Serveix tebi acompanyat d’un arròs blanc de guarnició.


Suggeriment:
la mateixa recepta la pots fer substituint la salsa pesto per una olivada.

Temps total: 1 hora


Bon profit!!


T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta