Ingredients per a 2-4 persones:
-Per escalivar:
- 2 albergínies
- 1 ó 2 pebreres roges (pebrot vermell)
- Salsa pesto
- Formatge feta a taquets (8-10 taquets per meitat)
- Un grapat de pinyons
Estris: placa de forn, paper de diari
Elaboració:
1.- Escalfa el forn a 180º.
2.- Renta bé totes les verdures. No cal que les eixugues.
3.- En una placa de forn col·loca la verdura.
4.- Enforna a uns 180º-200ºC, funció ventilador. Als 20 minuts més o menys, obre el forn i trau les albergínies. Amb molta cura de no cremar-te, talla-les per la meitat longitudinalment.
6.- Trau la safata del forn. Deixa refredar una mica. Embolica la pebrera en paper de diari o en una bossa de plàstic per després poder-la pelar millor.
7.- Amb l’ajuda d’una cullera, trau la carn de l’albergínia i posa-la en un bol.
8.- Talla el formatge feta a dauets i fica-ho també al bol. Afegeix 1-2 cullerades de salsa pesto o al teu gust i el grapat de pinyons passats una mica per la paella. Remena bé.
9.- Farceix les albergínies amb aquesta barreja.
10.- Posa per sobre el pebrot a tires.
11.- Serveix tebi acompanyat d’un arròs blanc de guarnició.
Suggeriment: la mateixa recepta la pots fer substituint la salsa pesto per una olivada.
Temps total: 1 hora
Bon profit!!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada