GALERIA DE FOTOS

dimecres, 28 de desembre de 2011

MILFULLES DE VERDURA I RUL·LO DE CABRA AMB DUES SALSES

Si ja esteu pensant en menús de Nadal, Cap d’Any etc., aquest plat pot ser una bona opció si l’acompanyes d’un filet amb foie i codonyat... per exemple...

Quedaràs molt bé amb els teus convidats i no t’estaràs gaire temps a la cuina, t’ho assegure!!



Es tracta d’un plat de verduretes a la planxa alternades amb formatge de cabra i acompanyades de salsa pesto i salsa de calçots.

La salsa pesto l’acostume a comprar feta perquè no està malament la que venen a la secció de refrigerats del súper.

L’altra salsa, ara que comença la temporada de calçots, podem aprofitar per fer-la i el que ens sobre congelar-la. Jo aquesta no la compre perquè encara no he trobat cap marca que em convença. Si a tu t’agrada alguna marca en especial i no vols fer la salsa expressament, posa-li’n de pot, no en necessitarem gaire. També hi pot anar bé una salsa romesco.

Ingredients:
  • 2 rodanxes de carabasseta (carbassó) per persona
  • 2 rodanxes d’albergínia per persona
  • 2 rodanxes de tomaca per persona
  • 2 rodanxes de rul·lo de cabra per persona

-Per amanir:

Estris: planxa

Elaboració:

1.- Renta bé les verdures i talla-les a rodanxes d’1-1,5 cm aproximadament.

2.- Passa el carbassó i l’albergínia per la planxa fins que estiguen fets. En l’últim moment posarem la tomaca (només volta i volta).

3.- Munta el plat: fes capes alternant les 3 verdures i el formatge de cabra. 

4.- Serveix acompanyat d’un bon tall de carn.

Nota: intenta que els tres tipus de verdura tinguen més o menys el mateix diàmetre, sinó hauràs de posar més d’un tall per capa i “el castell et farà llenya”!! (a mi el de la foto quasi em fa perquè el carbassó era menut).

Temps total: 15 minuts (si tens les salses ja preparades)

Bon profit!!

Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )