GALERIA DE FOTOS

dijous, 8 de desembre de 2011

ESTRELLETES DE FORMATGE I CODONYAT

Un aperitiu fred per anar obrint boca...



Ingredients:
  • Talls prims de formatge curat (jo pose del que venen empaquetat ja tallat perquè així queden més uniformes)
  • codonyat
Estris: motlles menuts de formes (per aquestes dates la forma d’estrella queda molt nadalenca)

Elaboració: 
1.- Posa una capa de formatge + codonyat del gruix que vulgues + una altra capa de formatge.

2.- Dóna-li la forma amb un motlle, en el nostre cas en forma d’estrella. 

3.- Serveix.

Temps total: 5 minuts, si tenim el codonyat fet.

Bon profit!!
  
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )