GALERIA DE FOTOS

dijous, 8 de desembre de 2011

DIDALETS DE SALMOREJO AMB PERNIL

Una manera molt vistosa de presentar un salmorejo...



Ingredients:
  • 1 o més (*) paquet(s) de mini-tartaletes de les cruixents 
  • Salmorejo
  • Encenalls de pernil ibèric
*En aquesta recepta les mides adapta-les segons del número de convidats que tingues.

Estris: TMX/ batedora

Elaboració:
1.- Fes el salmorejo seguint les instruccions aquí.

2.- Ves omplint els didalets amb el salmorejo i posa per sobre uns encenalls de pernil.

Nota: Un cop has omplert els didals, serveix immediatament. Sinó, posa-hi el salmorejo quan estigueu a punt de prendre’ls i així evitaràs que es reblanisquen (que s’estoven).

Temps total: si tens el salmorejo fet, 2 minuts

Bon profit!!
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )