GALERIA DE FOTOS

dimecres, 26 d’octubre del 2011

TRUFFLE CHEESECAKE


Aquest és un d’aquells pastissos dels agraïts. No costa gens fer-lo, a més pots preparar-lo amb antelació, cosa que no passa amb moltes postres que fem.
Per tant, si tens pensat fer-lo per a un aniversari o per a quan et venen convidats, el pots deixar preparat el dia d’abans i potser està millor i tot!!



Ingredients:

  • 12-14 bescuits allargats estil “lenguas de gato”, o 9-10 magdalenes tallades per la meitat
  • Un rajolí de Brandi/rom o llet amb cacau per mullar la base
  • 250 formatge fresc en crema(Philadelphia) (una terrina)
  • 250 ml nata líquida
  • 350 g xocolata per a fondre
  • 2 clares d’ou
  • Opcional: un grapadet de perletes de xocolata


Estris: motlle desmuntable de 24-26 cm

Elaboració:

1.- Posa els bescuits o les madalenes en el motlle. Aplana‘ls per a formar la base i que el motlle quede ben cobert.



2.- Mulla’ls una mica amb el licor o amb llet (si és per als xiquets).

3.- Bat les clares a punt de neu. Reserva.

4.- Ves fonent la xocolata al microones a uns 180W. Programa poc temps i ves obrint per comprovar que no es creme.

5.- Barreja el formatge amb la nata líquida fins obtenir una barreja espesa. Mescla amb la xocolata quan aquest no estiga molt calent.


6.- Afegeix les clares batudes i barreja amb un espàtula i amb molta cura per a que no baixen. Si en vols posar, agrega ara les perletes de xocolata.

7.- Guarda a la nevera mínim 4-6 hores. Serveix ben fred.

 
Nota: No penseu que perquè és tan fàcil no és un pastís bo, no és bo, és boníssim!!

Moltes gràcies Olga!!

Temps: 20 minuts+ repòs en nevera de 4-6 hores

Bon profit!!

4 comentaris :

petitsuis ha dit...

Marta!

M'apunto aquesta per fer-la algun dia. Per cert! A veure si t'animes i un dia poses una de paella "amb el teu toc" que crec i tens la mà trencada!
Una abraçada!

Georgina R.

Marta Cuinadiari ha dit...

Merci! La paella la tinc pendent i ara que ja té denominació d'origen haurem de fer la versió "oficial" i la no oficial!!

Adita ha dit...

Hola Marta,
som Adita i l'Alfons.Primer donar-te l'enhorabona pel blog tan fàntastic que has creat!! Quina meravella!!
Per cert, avuí es l'aniversari de Bruno(5) i li hem fet la Truffle Cheesecake entre els dos. Wau!
Quina il.lusió ens ha fet! Hem començat per una recepta fàcil, pero poc a poc anirem pujant el nivell... Esperem.
Bó molts besets desde Dénia. Ens veiem.
Alfons i Adi

Marta Cuinadiari ha dit...

M'ha fet molta il·lusió veure el vostre comentari!. Ja em direu si us agrada el pastís. Es fàcil però molt bo! i ara a animar-se a fer-ne més!! Una abraçada. Marta