Aquest és un d’aquells pastissos dels agraïts.
No costa gens fer-lo, a més pots preparar-lo amb antelació, cosa que no passa
amb moltes postres que fem.
Per tant, si tens pensat fer-lo per a un
aniversari o per a quan et venen convidats, el pots deixar preparat el dia
d’abans i potser està millor i tot!!
Ingredients:
- 12-14 bescuits allargats estil “lenguas de gato”, o 9-10 magdalenes tallades per la meitat
- Un rajolí de Brandi/rom o llet amb cacau per mullar la base
- 250 formatge fresc en crema(Philadelphia) (una terrina)
- 250 ml nata líquida
- 350 g xocolata per a fondre
- 2 clares d’ou
- Opcional: un grapadet de perletes de xocolata
Estris: motlle desmuntable de 24-26 cm
Elaboració:
1.- Posa els bescuits o les madalenes en
el motlle. Aplana‘ls per a formar la base i que el motlle quede ben cobert.
2.- Mulla’ls una mica amb el licor o amb llet
(si és per als xiquets).
3.- Bat les clares a punt de neu. Reserva.
4.- Ves fonent la xocolata al microones a
uns 180W. Programa poc temps i ves obrint per comprovar que no es creme.
5.- Barreja el formatge amb la nata
líquida fins obtenir una barreja espesa. Mescla amb la xocolata quan aquest no
estiga molt calent.
6.- Afegeix les clares batudes i barreja
amb un espàtula i amb molta cura per a que no baixen. Si en vols posar, agrega ara les perletes de xocolata.
7.- Guarda a la nevera mínim 4-6 hores.
Serveix ben fred.
Nota: No penseu que perquè és tan fàcil no és un pastís bo, no és bo, és boníssim!!
Moltes gràcies Olga!!
Temps: 20 minuts+ repòs en nevera de 4-6 hores
Bon profit!!
4 comentaris :
Marta!
M'apunto aquesta per fer-la algun dia. Per cert! A veure si t'animes i un dia poses una de paella "amb el teu toc" que crec i tens la mà trencada!
Una abraçada!
Georgina R.
Merci! La paella la tinc pendent i ara que ja té denominació d'origen haurem de fer la versió "oficial" i la no oficial!!
Hola Marta,
som Adita i l'Alfons.Primer donar-te l'enhorabona pel blog tan fàntastic que has creat!! Quina meravella!!
Per cert, avuí es l'aniversari de Bruno(5) i li hem fet la Truffle Cheesecake entre els dos. Wau!
Quina il.lusió ens ha fet! Hem començat per una recepta fàcil, pero poc a poc anirem pujant el nivell... Esperem.
Bó molts besets desde Dénia. Ens veiem.
Alfons i Adi
M'ha fet molta il·lusió veure el vostre comentari!. Ja em direu si us agrada el pastís. Es fàcil però molt bo! i ara a animar-se a fer-ne més!! Una abraçada. Marta
Publica un comentari a l'entrada