GALERIA DE FOTOS

dijous, 6 d’octubre de 2011

CEBA CONFITADA



Una recepta molt polivalent que pots usar com a guarnició de carns, , per a farcir coques, en pintxos, etc. i com no és d’estranyar en mi, jo també la congele.





Ingredients:

  • 700 g de ceba
  • 70 g mantega
  • 30 g d’oli d’oliva verge
  • sal
  • 30 g de caramel líquid (sucre cremat)



Estris: TMX

Elaboració:

1.- Posa al vas la meitat de la ceba (350gr) i trosseja 6 segons velocitat 3-1/2. Reserva. Fes el mateix amb la resta de la ceba.

2.- Posa la papallona i afegeix la ceba, la mantega i l’oli. Programa 30 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

3.- Agrega el caramel i la sal i programa 3 minuts, 100º, velocitat 1.

Nota: utilitza-la per a acompanyar carn, per a farcir quiches, coques o pastissets o per fer pintxos o llesquetes.

Temps total: 40 minuts


Bon profit!! 

2 comentaris :

Unknown ha dit...

com es pot fer sense la TMX? Gràcies!
Montse

Marta CuinaDiari ha dit...

La talles en juliana fina i la fas en una paella amb l'oli i la mantega, molt poc a poc, mínim 30-40 minuts..al final el caramel i 5 min mes. Espere que surti be! Marta