Una recepta molt polivalent que pots usar
com a guarnició de carns, , per a farcir coques, en pintxos, etc. i com no és
d’estranyar en mi, jo també la congele.
Ingredients:
- 700 g de ceba
- 70 g mantega
- 30 g d’oli d’oliva verge
- sal
- 30 g de caramel líquid (sucre cremat)
Estris: TMX
Elaboració:
1.- Posa al vas la meitat de la ceba
(350gr) i trosseja 6 segons velocitat 3-1/2. Reserva. Fes el mateix amb la
resta de la ceba.
2.- Posa la papallona i afegeix la ceba,
la mantega i l’oli. Programa 30 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
3.- Agrega el caramel i la sal i programa
3 minuts, 100º, velocitat 1.
Nota: utilitza-la per a acompanyar carn, per a farcir quiches, coques o pastissets o per fer pintxos o llesquetes.
Temps total: 40 minuts
Bon profit!!
2 comentaris :
com es pot fer sense la TMX? Gràcies!
Montse
La talles en juliana fina i la fas en una paella amb l'oli i la mantega, molt poc a poc, mínim 30-40 minuts..al final el caramel i 5 min mes. Espere que surti be! Marta
Publica un comentari a l'entrada