GALERIA DE FOTOS

dijous, 8 de desembre de 2011

LLESQUETA DE REMENAT DE GULES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC


Aquesta tapeta ens la va fer l’altre dia la Judit...Està molt bona, és fàcil i gustosa.

Ingredients: 
  • Oli
  • 2 alls filetejats
  • 1 pesteta (caiena)
  • 1 paquet de gules (200 g)
  • Sal
  • 2 ous
  • Encenalls de pernil ibèric
  • Pa de barra
Estris: placa de forn, paella

Elaboració:
1.- Salta les gules amb uns alls tallats a làmines i una pesteta.

2.- Quan estiguen quasi a punt, casca’ls-hi dos ous per sobre, posa una mica de sal i remena fins que estiguen quallats.

3.- Posa el remenat a sobre d’una llesca de pa i per damunt posa el pernil.

Per organitzar-te: munta les llesquetes en una placa de forn i en l’últim moment dóna’ls hi un cop de forn.

Temps total: 5-10 minuts

Bon profit!!

Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )