GALERIA DE FOTOS

dijous, 3 de novembre de 2011

TRUITA DE CANSALADA, BOTIFARRA I FESOLS (MONGETES)

Ens agrada molt anar a un baret menut que hi ha a prop de l’oficina de correus de Barcelona i on acostumem a demanar-nos entre altres picadetes una truita pareguda a aquesta. És diferent a les truites que jo estava acostumada a prendre però esta bona, bona.




Ingredients:

  • 2 talls de cansalada tallada a trossets menuts 
  • 100 g de botifarra catalana o salsitxa esmicolada 
  • 300 g de fesols blancs cuits (mongetes) 
  • 6 ous grans 

Estris: una paella i un bol


1.- Sofregeix la cansalada durant bona estona.

2.- Afegeix la botifarra fins que estiga dauradeta.

3.- Agrega els fesols que hauràs repassat amb aigua i dóna unes voltes.

4.- Mentrestant casca els ous a dins d’un bol. Agrega-hi el que has passat per la paella. Remena.



5.-Posa una mica d’oli on has fet el sofregit i aboca tota la barreja. Deixa que qualle. Dóna-li la volta.

6.- Seveix calenta.

Nota: Aquesta truita queda molt millor si l’ou el deixes una mica cruet.

Temps total: 20 minuts


Bon profit!!

2 comentaris :

  1. Ma mare en fa una de semblant, però sense botifarra... per mi una autèntica delícia!

    ResponElimina
  2. La veritat és que és bona, fàcil i ràpida!

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )