GALERIA DE FOTOS

divendres, 18 de novembre de 2011

AMANIDA AMB CAMEMBERT ARREBOSSAT

Aquesta amanida tan vistosa et quedarà bé amb qualsevol àpat. La pots prendre com a plat únic una nit entre setmana o per acompanyar un menú quan tens convidats.




Ingredients:

-Per a l'amanida:
  • Enciams barrejats 
  • 2 cullerades de dacsa (blat de moro) 
  • ½ magrana desgranada 
  • Fruits secs: pipes, festucs 
  • 75 g de bacon

-Per arrebossar el camembert: 
  • 1 formatge Camembert, 
  • Maizena, 
  • pa ratllat 
  • 2 ó 3 ous 


-Per amanir
  • 8 culleradetes de melmelada de tomaca (1 culleradeta per cada tros de formatge) 
  • Oli d’oliva verge extra 
  • Vinagre de Mòdena 


Estris: microones/ paella per al bacon, paella per a fer l’arrebossat


Elaboració: 


1.- Prepara l’amanida: posa els fulls d’enciam amb la dacsa, els grans de magrana i els fruits secs. El bacon el pots fregir en una paella o fer-lo com et vaig mostrar en la recepta dels Espaguetis All’Amatriciana. (punt 2)


2.- Fes el camembert:

2.1.- Talla’l en 8 porcions. 



2.2.- Prepara 3 plats fondos: un amb “maizena”, un amb el pa ratllat i un altre amb els ous batuts. L’ordre en què arrebossarem el formatge serà:

Maizena - Ou - Pa - (Ou- Pa*)

(*si veus que li cal, repeteix ou + pa una altra vegada). 


El que hem d’aconseguir és que estiga tot ben segellat per tal d'evitar que sen’s escape el formatge quan l’estiguem fregint.

2.3.- Fica oli en una paella i posa’l a escalfar. Quan l’oli estiga ben calent, ves fregint el formatge fins que estiga daurat per fora. 

2.4.- Trau les porcions i posa-les en un plat amb un paper de cuina perquè absorbisca l’excés d’oli.

2.5.- Fica al centre de l’amanida i posa una culleradeta de melmelada de tomaca per sobre.

3.- Amaneix amb una barreja de sal, oli i vinagre.


Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )