GALERIA DE FOTOS

dijous, 20 d’octubre de 2011

LLESQUETA AMB CEBA, FORMATGE DE CABRA I ANXOVES




Ingredients:
  •  1 llesca de pa de baguette per persona
  • 1 cullerada de ceba confitada per llesqueta
  • 1 anxova per persona
  • 1 rodanxa de formatge de cabra per persona



Estris: paella o TMX per fer la ceba, forn per torrar el pa

Elaboració:

1.- Encén el forn a 170º.

2.- Talla el pa a llesques i torra’l durant uns minuts.

3. Escalfa la ceba confitada (clica per veure la recepta).

4.- Trau el pa del forn i munta el pintxo: pa + ceba + formatge de cabra.

5.- Torna a ficar al forn per a que el formatge es fonga una mica.

6.- Serveix amb una anxova per damunt.

Temps total: 15 minuts

Bon profit!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )