GALERIA DE FOTOS

dijous, 6 d’octubre de 2011

CEBA CONFITADA



Una recepta molt polivalent que pots usar com a guarnició de carns, , per a farcir coques, en pintxos, etc. i com no és d’estranyar en mi, jo també la congele.





Ingredients:

  • 700 g de ceba
  • 70 g mantega
  • 30 g d’oli d’oliva verge
  • sal
  • 30 g de caramel líquid (sucre cremat)



Estris: TMX

Elaboració:

1.- Posa al vas la meitat de la ceba (350gr) i trosseja 6 segons velocitat 3-1/2. Reserva. Fes el mateix amb la resta de la ceba.

2.- Posa la papallona i afegeix la ceba, la mantega i l’oli. Programa 30 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.

3.- Agrega el caramel i la sal i programa 3 minuts, 100º, velocitat 1.

Nota: utilitza-la per a acompanyar carn, per a farcir quiches, coques o pastissets o per fer pintxos o llesquetes.

Temps total: 40 minuts


Bon profit!! 

2 comentaris :

  1. com es pot fer sense la TMX? Gràcies!
    Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. La talles en juliana fina i la fas en una paella amb l'oli i la mantega, molt poc a poc, mínim 30-40 minuts..al final el caramel i 5 min mes. Espere que surti be! Marta

      Elimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )