GALERIA DE FOTOS

dimecres, 9 de novembre de 2011

COM ESCALDAR TOMAQUES

És molt molest trobar-te les pells de la tomaca quan fas una salsa o una melmelada que en porta. Per això i com és un procés senzill i ràpid, us pose aquí com podeu escaldar les tomaques per evitar aquestes situacions:

Ingredients:
  • Tomaques ben bones i madures 
  • Aigua per bullir-les 
  • Aigua freda/ amb gel 

Estris: un cassó per bullir, un bol, un ganivet

Elaboració:

1.- Prepara aigua en un cassó que posaràs a bullir per una banda i per una altra, un bol amb aigua freda o inclús amb una mica de gel per quan traiem les tomaques.

2.- Mentrestant ves fent un tall en forma de creu en la pell de la base de les tomaques.

3.- Quan bulla l’aigua afegeix les tomaques i deixa-les en l’aigua bullint durant un o dos minuts.

4.- Amb l’ajuda d’unes pinces o d’una escumadora passa-les de l’aigua calenta a l’aigua freda que tens al bol.

5.- Trau-les de l’aigua freda i pela-les. Serà molt fàcil ja que la pell s’haurà després per si sola de la carn. Talla-li el peduncle.

6.- Si et cal per a la recepta, trau-li les llavors i les parts més dures del centre (especialment recomanat en cas que faces melmelada de tomaca).


Temps total: 10 minuts


Bon profit!!


Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )