GALERIA DE FOTOS

dimecres, 26 d’octubre de 2011

TRUFFLE CHEESECAKE


Aquest és un d’aquells pastissos dels agraïts. No costa gens fer-lo, a més pots preparar-lo amb antelació, cosa que no passa amb moltes postres que fem.
Per tant, si tens pensat fer-lo per a un aniversari o per a quan et venen convidats, el pots deixar preparat el dia d’abans i potser està millor i tot!!



Ingredients:

  • 12-14 bescuits allargats estil “lenguas de gato”, o 9-10 magdalenes tallades per la meitat
  • Un rajolí de Brandi/rom o llet amb cacau per mullar la base
  • 250 formatge fresc en crema(Philadelphia) (una terrina)
  • 250 ml nata líquida
  • 350 g xocolata per a fondre
  • 2 clares d’ou
  • Opcional: un grapadet de perletes de xocolata


Estris: motlle desmuntable de 24-26 cm

Elaboració:

1.- Posa els bescuits o les madalenes en el motlle. Aplana‘ls per a formar la base i que el motlle quede ben cobert.



2.- Mulla’ls una mica amb el licor o amb llet (si és per als xiquets).

3.- Bat les clares a punt de neu. Reserva.

4.- Ves fonent la xocolata al microones a uns 180W. Programa poc temps i ves obrint per comprovar que no es creme.

5.- Barreja el formatge amb la nata líquida fins obtenir una barreja espesa. Mescla amb la xocolata quan aquest no estiga molt calent.


6.- Afegeix les clares batudes i barreja amb un espàtula i amb molta cura per a que no baixen. Si en vols posar, agrega ara les perletes de xocolata.

7.- Guarda a la nevera mínim 4-6 hores. Serveix ben fred.

 
Nota: No penseu que perquè és tan fàcil no és un pastís bo, no és bo, és boníssim!!

Moltes gràcies Olga!!

Temps: 20 minuts+ repòs en nevera de 4-6 hores

Bon profit!!

4 comentaris :

  1. Marta!

    M'apunto aquesta per fer-la algun dia. Per cert! A veure si t'animes i un dia poses una de paella "amb el teu toc" que crec i tens la mà trencada!
    Una abraçada!

    Georgina R.

    ResponElimina
  2. Merci! La paella la tinc pendent i ara que ja té denominació d'origen haurem de fer la versió "oficial" i la no oficial!!

    ResponElimina
  3. Hola Marta,
    som Adita i l'Alfons.Primer donar-te l'enhorabona pel blog tan fàntastic que has creat!! Quina meravella!!
    Per cert, avuí es l'aniversari de Bruno(5) i li hem fet la Truffle Cheesecake entre els dos. Wau!
    Quina il.lusió ens ha fet! Hem començat per una recepta fàcil, pero poc a poc anirem pujant el nivell... Esperem.
    Bó molts besets desde Dénia. Ens veiem.
    Alfons i Adi

    ResponElimina
  4. M'ha fet molta il·lusió veure el vostre comentari!. Ja em direu si us agrada el pastís. Es fàcil però molt bo! i ara a animar-se a fer-ne més!! Una abraçada. Marta

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )