Aquesta és un versió del Pastís de Formatge amb Melmelada de Gerds que ja tenim al blog però presentada en gotets individuals, cosa que els fa ben vistosos a l'hora de servir quan tens convidats.
Ingredients per a 8-9 gotets:
-Per al cruixent de galeta:
- 225 g de galetes tipus digestive*
- 100 g de mantega a temperatura ambient
-Per al farcit:
- 200 ml de nata ben freda (1 pot menut)
- 500 g de formatge fresc batut tipus quark
- 2 cullerades de formatge cremós
- 5 cullerades de sucre (aproximadament 90 g)
-Per a la base:
- melmelada de gerds
Elaboració*:
1- La galeta:
1.1.- Escalfa el forn a 180ºC funció ventilador.
1.2.- Trenca les galetes en 2 ó 4 trossos. Tritura amb la teua picadora o amb la TMX donant uns cops de turbo.
1.3.- Afegeix la mantega tallada a daus i dóna uns cops de turbo fins que estiga tot ben integrat. Si no ho fas amb TMX, barreja la mantega amb les mans.
1.4.- Escampa sobre un paper de forn de forma homogènia.
1.5.- Enforna durant 10-12 minuts a 180ºC fins que quede daurada.
1.6.- Una vegada cuita, deixa refredar.
2.- La crema:
2.1.- En un bol, munta la nata juntament amb el sucre.
2.2.- Agrega el formatge batut i la Philadelphia i barreja delicadament amb una espàtula.
2.3.- Fica a la nevera fins el moment de servir.
3.- Muntatge:
3.1.- En el fons del got fica una mica de melmelada. Posa per sobre un parell de cullerades de la crema de formatge i acaba decorant amb la galeta esmicolada per sobre.
T’apeteix fer la recepta però no tens temps?
Fes només la crema de formatge i utilitza melmelada de compra i unes galetes lotus. Ja no tens excusa per fer unes postres ben bones! ;-)
Bon profit!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta