GALERIA DE FOTOS

diumenge, 10 d’abril de 2022

NIUS DE XOCOLATA I AMETLLA

Us proposem estos niuets de xocolata i ametlla per fer amb els xiquets estos dies de Setmana Santa i Pasqua. 

Us avise que acabareu amb xocolata per tot arreu, però estareu entretinguts que és el que importa! 😉


Necessitareu:

  • 200 g de xocolata per postres
  • 125 g d'ametlla en bastonets
  • Per omplir els nius: llaminadures (lacasitos, ouets de xocolata, peladilles...)


Estris: bols de silicona o globus menuts, film transparent, bol per fondre la xocolata i espàtula/ cullera

Elaboració: 


1.- Fon la xocolata al microones a baixa temperatura (300-400 W). Ves obrint el microones cada 30-45 segons per a vigilar que no es creme.

2.- Remena amb una espàtula perquè es desfaça bé, aboca les ametlles i barreja fins que queden ben integrades.

3.- Deixa que es refrede una mica la barreja perquè siga més fàcil treballar-la. Mentrestant ves folrant els bols amb film per la part convexa o unflant els globus. Si ho fas amb globus, una vegada unflats posa'ls a sobre de gots de boca estreta amb el nus cap avall. (tens com fer-ho amb globus aqui)

4.- Cobreix amb la xocolata. Ho pots repartir amb una cullera i després amb les mans donar-li forma. T'anirà bé posar-te uns guants...

5.- Fica uns minuts al congelador per tal que endurisca la xocolata i pugues desemmotllar-ho fàcilment sense que es trenque. 

6.- Trau els bols estrenyent-los i arrenca el film amb cura. Si ho has fet amb globus, peta'ls i  desenganxa la goma de la xocolata delicadament.


Suggeriment: aquests nius poden ser també una idea molt bona i original per a presentar postres a dins del niu, per exemple unes maduixes amb nata, una mousse… literalment, per a menjar-se fins i tot el plat!!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta