Us proposem estos niuets de xocolata i ametlla per fer amb els xiquets estos dies de Setmana Santa i Pasqua.
Us avise que acabareu amb xocolata per tot arreu, però estareu entretinguts que és el que importa! 😉
Necessitareu:
- 200 g de xocolata per postres
- 125 g d'ametlla en bastonets
- Per omplir els nius: llaminadures (lacasitos, ouets de xocolata, peladilles...)
Elaboració:
1.- Fon la xocolata al microones a baixa temperatura (300-400 W). Ves obrint el microones cada 30-45 segons per a vigilar que no es creme.
2.- Remena amb una espàtula perquè es desfaça bé, aboca les ametlles i barreja fins que queden ben integrades.
3.- Deixa que es refrede una mica la barreja perquè siga més fàcil treballar-la. Mentrestant ves folrant els bols amb film per la part convexa o unflant els globus. Si ho fas amb globus, una vegada unflats posa'ls a sobre de gots de boca estreta amb el nus cap avall. (tens com fer-ho amb globus aqui)
4.- Cobreix amb la xocolata. Ho pots repartir amb una cullera i després amb les mans donar-li forma. T'anirà bé posar-te uns guants...
5.- Fica uns minuts al congelador per tal que endurisca la xocolata i pugues desemmotllar-ho fàcilment sense que es trenque.
6.- Trau els bols estrenyent-los i arrenca el film amb cura. Si ho has fet amb globus, peta'ls i desenganxa la goma de la xocolata delicadament.
Suggeriment: aquests nius poden ser també una idea molt bona i original per a presentar postres a dins del niu, per exemple unes maduixes amb nata, una mousse… literalment, per a menjar-se fins i tot el plat!!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada