GALERIA DE FOTOS

dissabte, 13 de novembre del 2021

BOUNTY CASOLÀ (Bombons de coco i xocolata)

Us agrada el Bounty? si no l’heu provat mai i us agrada la combinació del coco amb la xocolata segur que aquests bombonets no us deixaran indiferents.

Es fan amb  només 3 ingredients (coco ratllat, llet condensada i xocolata de cobertura) i a més, es fan en un tres i no res. També, sense banyar-los amb la xocolata estan deliciosos! 



Ingredients: 

  • Coco ratllat
  • Llet condensada 
  • 1 culleradeta d'oli de coco o gira-sol (opcional)

*Quantitats: aproximadament el mateix pes de coco que de llet condensada (mira el punt 1) 

Estris: bols, ganivet/espàtula, paper de forn o recipient rectangular 

Elaboració:

1.- Posa el coco ratllat en un bol i ves afegint la llet condensada al mateix temps que vas remenant amb una forquilla o amb les mans. Agrega llet condensada fins a formar una “pasta” que pugues treballar, ni massa seca ni massa enganxosa.

2.- Aboca la pasta a sobre d’un paper de forn i dona-li forma prement bé. Talla i fes els rectangles. Si no tens pressa també pots col·locar-la a dins d’un recipient rectangular i ficar-ho al congelador per poder tallar millor les porcions.

3.- Fon la xocolata amb una mica d’oli de coco o de gira-sol i cobreix. L’oli farà que siga més fàcil cobrir-los.

4.- Deixa que s’assequen una mica i gaudeix!


Nota: Amb els mateixos ingredients, pots fer torró de coco i xocolata. Dona-li forma a dins d'un recipient rectangular (si no en tens pots tallar un cartró de llet longitudinalment), i després cobreix la tauleta amb la xocolata fosa. 

Temps de preparació: 20-25 minuts




Bon profit!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta