Divendres és dia de teletreball i necessitem dinar alguna cosa que puguem preparar mentre esmorzem. Hui hem fet aquest plat de salsitxes amb rovellons.
Per tal que siga un plat ràpid de fer, és clau tenir prèviament preparat el sofregit i fins i tot els rovellons passats per la paella. Si ho fas així, en 30-40 minuts tindràs llest un plat per xuclar-te els dits, un temps en què només hauràs de preocupar-te d'anar afegint els ingredients, no has d'estar pendent de la cassola.
Ingredients per a 4 persones:
- 500 g de rovellons
- 2 alls sencers
- 150 g de sofregit (tomaca, pebrera i ceba)
- 12-16 salsitxes de porc
- 1 gotet de vi (fino)
- 1 gotet d'aigua o la necessària fins a cobrir
Elaboració:
1.- Salta els rovellons amb els alls sencers i reserva. (Els pots fet prèaviment i fins i tot tenir-los al congelador)
2.- En una cassola posa el sofregit (també fet prèviament) i quan es descongele, fica la salsitxa tallada a trossets.
3.- Quan la salsitxa estiga daurada, agrega el fino, dona unes voltes i acaba de cobrir amb aigua. Tapa i deixa coure uns 10 minuts.
4.- Agrega els bolets i deixa uns altres 5-10 minuts.
5.- Serveix amb pa, arròs blanc de guarnició o un puré de creïlla
2 comentaris :
Un plat amb producte de temporada, la mar de bo.
Salut
Sí, ara els hem d'aprofitar! :-) Marta
Publica un comentari a l'entrada