GALERIA DE FOTOS

dissabte, 1 d’octubre del 2022

LASANYA D'ALBERGÍNIA AMB BOTIFARRA I TOMACA

Hui hem aprofitat unes albergínies que teníem i una mica de carn de botifarra per fer aquesta "falsa lasanya" d'albergínia sense beixamel o unes albergínies a la parmigiana, però amb carn.



Ingredients:

  • 4 albergínies en talls prims longitudinals 
  • salsa de tomaca
  • 500 g de botifarra esmicolada
  • formatge al gust
  • oli i sal
  • unes fulles d'alfàbega

Elaboració:⁣⁣⁣

⁣⁣1..- Renta les albergínies i talla-les longitudinalment en rodanxes primes. Deixa-les una mitja hora en sal per tal de traure l'amargor/ picantor.

2.-Fes la salsa de tomaca. Tens la recepta aqui.

3.- Fregeix la botifarra esmicolada i quan tingues la salsa de tomaca a punt, agrega-li unes cullerades, no massa

4.- Fes les albergínies: posa-les uns 15 minuts al microones i després passa-les per la paella per tal que no agafen tant d'oli.


5.- Munta la "lasanya": posa en una plata de forn

  • una capa de tomaca, 
  • una d'albergínia, 
  • una de botifarra amb tomaca
  • una mica de formatge
  • i repeteix albergínia, butifarra, tomaca i formatge

6.- Gratina al forn i serveix amb unes fulles d'alfàbega


Bon profit!



T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta

#cuinadiari #albergínia #melanzane #melanzaneparmigiana #lasanyadalberginia  #lasanyadalberginiaibotifarra #lasañadeberenjeraycarne #cucinaitaliana