Hui hem aprofitat unes albergínies que teníem i una mica de carn de botifarra per fer aquesta "falsa lasanya" d'albergínia sense beixamel o unes albergínies a la parmigiana, però amb carn.
Ingredients:
- 4 albergínies en talls prims longitudinals
- salsa de tomaca
- 500 g de botifarra esmicolada
- formatge al gust
- oli i sal
- unes fulles d'alfàbega
1..- Renta les albergínies i talla-les longitudinalment en rodanxes primes. Deixa-les una mitja hora en sal per tal de traure l'amargor/ picantor.
2.-Fes la salsa de tomaca. Tens la recepta aqui.
3.- Fregeix la botifarra esmicolada i quan tingues la salsa de tomaca a punt, agrega-li unes cullerades, no massa
4.- Fes les albergínies: posa-les uns 15 minuts al microones i després passa-les per la paella per tal que no agafen tant d'oli.
5.- Munta la "lasanya": posa en una plata de forn
- una capa de tomaca,
- una d'albergínia,
- una de botifarra amb tomaca
- una mica de formatge
- i repeteix albergínia, butifarra, tomaca i formatge
6.- Gratina al forn i serveix amb unes fulles d'alfàbega
Bon profit!
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
#cuinadiari #albergínia #melanzane #melanzaneparmigiana #lasanyadalberginia #lasanyadalberginiaibotifarra #lasañadeberenjeraycarne #cucinaitaliana
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada