GALERIA DE FOTOS

FUMET DE PEIX AMB SOFREGITFUMET DE PEIX AMB SOFREGIT16 Mar 2025 1 Comentaris

...

MONA, PANOU, TONYA O REGANYÀ DE CARABASSAMONA, PANOU, TONYA O REGANYÀ DE CARABASSA01 Abr 2024 0 Comentaris

...

RECEPTES DE QUARESMA, SETMANA SANTA I PASQUARECEPTES DE QUARESMA, SETMANA SANTA I PASQUA23 Mar 2024 0 Comentaris

...

ROAST BEEFROAST BEEF17 Mar 2024 0 Comentaris

...

COQUES DE PATATA I COCA DE TALLADESCOQUES DE PATATA I COCA DE TALLADES15 Gen 2024 0 Comentaris

...

PROPOSTES PER AL NADAL I-Entrants i PicadetesPROPOSTES PER AL NADAL I-Entrants i Picadetes22 Des 2023 0 Comentaris

...

PROPOSTES PER AL NADAL III–Postres i Dolços TradicionalsPROPOSTES PER AL NADAL III–Postres i Dolços Tradicionals22 Des 2023 3 Comentaris

...

PROPOSTES PER AL NADAL II–Plats PrincipalsPROPOSTES PER AL NADAL II–Plats Principals22 Des 2023 1 Comentaris

...

SARDINES FUMADES (SARDINES EN SAL FUMADA)SARDINES FUMADES (SARDINES EN SAL FUMADA)15 Oct 2023 1 Comentaris

...

CIGRONS AMB MORCILLA DE BURGOS I OU FERRATCIGRONS AMB MORCILLA DE BURGOS I OU FERRAT24 Sep 2023 0 Comentaris

...

LLOBARRO AMB PATATES, XAMPINYONS I BACÓLLOBARRO AMB PATATES, XAMPINYONS I BACÓ26 May 2023 0 Comentaris

...

BATUT DE FRUITS VERMELLSBATUT DE FRUITS VERMELLS04 Abr 2023 0 Comentaris

...

XIPS DE COL KALEXIPS DE COL KALE01 Abr 2023 0 Comentaris

...

AMANIDA DE PERDIU ESCABETXADA AMB COL KALE, MAGRANA I TARONJAAMANIDA DE PERDIU ESCABETXADA AMB COL KALE, MAGRANA I TARONJA19 Feb 2023 0 Comentaris

...

PERDIUS EN ESCABETX DE TARONJAPERDIUS EN ESCABETX DE TARONJA14 Gen 2023 0 Comentaris

...

PAN DE MUERTO per Tots SantsPAN DE MUERTO per Tots Sants01 Nov 2022 0 Comentaris

...

CARN MAGRA AMB TOMACA I ROVELLONSCARN MAGRA AMB TOMACA I ROVELLONS23 Oct 2022 0 Comentaris

...

APPLE CRISP O CRUIXENT DE POMAAPPLE CRISP O CRUIXENT DE POMA22 Oct 2022 1 Comentaris

...

 SALSITXES AMB ROVELLONS SALSITXES AMB ROVELLONS14 Oct 2022 2 Comentaris

...

TIRAMISÚTIRAMISÚ09 Oct 2022 2 Comentaris

...

LASANYA D'ALBERGÍNIA AMB BOTIFARRA I TOMACALASANYA D'ALBERGÍNIA AMB BOTIFARRA I TOMACA01 Oct 2022 0 Comentaris

...

MANDONGUILLES AMB SÉPIA I CIGRONSMANDONGUILLES AMB SÉPIA I CIGRONS24 Sep 2022 0 Comentaris

...

PA DE PLÀTAN AMB PANSES I NOUS (BANANA BREAD)PA DE PLÀTAN AMB PANSES I NOUS (BANANA BREAD)10 Sep 2022 0 Comentaris

...

GALETES D'ESPIRAL DE VAINILLA I XOCOLATAGALETES D'ESPIRAL DE VAINILLA I XOCOLATA28 Ago 2022 0 Comentaris

...

CIGRONS AMB COSTELLA I ESPINACSCIGRONS AMB COSTELLA I ESPINACS29 Jul 2022 1 Comentaris

...

CROQUETES DE CULLERA I GALETTE DE CROQUETACROQUETES DE CULLERA I GALETTE DE CROQUETA20 Jul 2022 0 Comentaris

...

PEIX SEC: mussola i capellansPEIX SEC: mussola i capellans17 Jul 2022 2 Comentaris

...

CALLOS CuinaDiariCALLOS CuinaDiari02 Jul 2022 0 Comentaris

...

PROPOSTES DE MENÚ PER LA REVETLLA DE SANT JOANPROPOSTES DE MENÚ PER LA REVETLLA DE SANT JOAN23 Jun 2022 11 Comentaris

...

PASTÍS DE FORMATGE I MELMELADA DE GERDS EN GOTPASTÍS DE FORMATGE I MELMELADA DE GERDS EN GOT29 May 2022 0 Comentaris

...

PEPITOS, XIMOS O XIMETSPEPITOS, XIMOS O XIMETS14 Abr 2022 3 Comentaris

...

NIUS DE XOCOLATA I AMETLLANIUS DE XOCOLATA I AMETLLA10 Abr 2022 0 Comentaris

...

TORTELL DE REIS AMB XOCOLATA I FERRERO ROCHERTORTELL DE REIS AMB XOCOLATA I FERRERO ROCHER05 Gen 2022 2 Comentaris

...

TRONC DE NADAL DE MASSAPÀ - TIÓ DE MASSAPÀTRONC DE NADAL DE MASSAPÀ - TIÓ DE MASSAPÀ19 Des 2021 0 Comentaris

...

ROTLLETS D'ANÍSROTLLETS D'ANÍS28 Nov 2021 2 Comentaris

...

BOUNTY CASOLÀ (Bombons de coco i xocolata)BOUNTY CASOLÀ (Bombons de coco i xocolata)13 Nov 2021 0 Comentaris

...

CARPACCIO DE CARBASSÓ / CARPACCIO DE CARABASSETACARPACCIO DE CARBASSÓ / CARPACCIO DE CARABASSETA28 Jul 2021 3 Comentaris

...

GOTETS DE CREMA DE FORMATGE,  MELMELADA I GALETA CRUIXENTGOTETS DE CREMA DE FORMATGE, MELMELADA I GALETA CRUIXENT10 Jul 2021 2 Comentaris

...

RAÏMET DE PASTORRAÏMET DE PASTOR05 Jun 2021 1 Comentaris

...

MADUIXES SUZETTE AL PEBREMADUIXES SUZETTE AL PEBRE08 May 2021 0 Comentaris

...

TRUITA DE FAVES I BACALLÀTRUITA DE FAVES I BACALLÀ10 Abr 2021 0 Comentaris

...

PICADA DE CACAUETS per a plats de peix i amanidesPICADA DE CACAUETS per a plats de peix i amanides27 Mar 2021 0 Comentaris

...

CHICHARRONES LONCHEADOS a l'estil de la Taberna Casa Manteca de CadizCHICHARRONES LONCHEADOS a l'estil de la Taberna Casa Manteca de Cadiz21 Mar 2021 0 Comentaris

...

CARAMEL LÍQUID O SUCRE CREMAT LÍQUIDCARAMEL LÍQUID O SUCRE CREMAT LÍQUID14 Mar 2021 0 Comentaris

...

CRISPETES DOLCESCRISPETES DOLCES26 Feb 2021 2 Comentaris

...

REMENAT D'OU AMB TOMACAREMENAT D'OU AMB TOMACA25 Feb 2021 2 Comentaris

...

SOFREGITSOFREGIT19 Feb 2021 0 Comentaris

...

FABIOLA O CORONA DE COCO - Recepta valencianaFABIOLA O CORONA DE COCO - Recepta valenciana22 Gen 2021 1 Comentaris

...

GALTES DE PORC AL VI DE PORTOGALTES DE PORC AL VI DE PORTO30 Des 2020 0 Comentaris

...

ANOUETES DE NADALANOUETES DE NADAL12 Des 2020 0 Comentaris

...

SALTIMBOCCA AMB PRESSA IBERICA I XAMPINYONSSALTIMBOCCA AMB PRESSA IBERICA I XAMPINYONS20 Nov 2020 2 Comentaris

...

SANG AMB CEBASANG AMB CEBA30 Ago 2020 4 Comentaris

...

RECEPTES FÀCILS PER AL CONFINAMENT #joemquedeacasa #joemquedoacasaRECEPTES FÀCILS PER AL CONFINAMENT #joemquedeacasa #joemquedoacasa22 Mar 2020 2 Comentaris

...

PROPOSTES PEL NADAL CUINADIARIPROPOSTES PEL NADAL CUINADIARI21 Des 2019 0 Comentaris

...

MELMELADA DE PRUNA CLÀUDIAMELMELADA DE PRUNA CLÀUDIA28 Jul 2019 6 Comentaris

...

PANCAKES O CREPS AMERICANESPANCAKES O CREPS AMERICANES01 Mar 2019 1 Comentaris

...

CAQUIS. COM FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSICCAQUIS. COM FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC16 Oct 2018 0 Comentaris

...

CARN MAGRA AMB ROVELLONS o ESCLATA-SANGSCARN MAGRA AMB ROVELLONS o ESCLATA-SANGS01 Oct 2018 1 Comentaris

...

TOMÀQUETS CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)TOMÀQUETS CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)08 Ago 2018 1 Comentaris

...

PIZZA DE GALETA DECORADAPIZZA DE GALETA DECORADA29 Jul 2018 0 Comentaris

...

ESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL: PERNIL I FORMATGEESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL: PERNIL I FORMATGE28 May 2018 1 Comentaris

...

CALAMARS AMB CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀCALAMARS AMB CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀ16 May 2018 6 Comentaris

...

FLAM DE FORMATGE SEMICURAT I MASCARPONE AMB NOUS CARAMELITZADESFLAM DE FORMATGE SEMICURAT I MASCARPONE AMB NOUS CARAMELITZADES09 May 2018 0 Comentaris

...

NOUS CARAMEL·LITZADESNOUS CARAMEL·LITZADES04 May 2018 0 Comentaris

...

ROSES DE LLAMINADURA PER SANT JORDIROSES DE LLAMINADURA PER SANT JORDI23 Abr 2018 0 Comentaris

...

MOLLETESMOLLETES13 Abr 2018 2 Comentaris

...

CREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADACREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA21 Mar 2018 2 Comentaris

...

BUNYOLS DE VENTBUNYOLS DE VENT06 Mar 2018 3 Comentaris

...

ARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLAARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLA17 Feb 2018 0 Comentaris

...

MANDONGUILLES AMB FORMATGE - Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarellaMANDONGUILLES AMB FORMATGE - Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarella24 Gen 2018 0 Comentaris

...

COQUETES DE SANT ANTONICOQUETES DE SANT ANTONI16 Gen 2018 0 Comentaris

...

VANILLEKIPFERL, galetes de nadal amb fruits secs i vainillaVANILLEKIPFERL, galetes de nadal amb fruits secs i vainilla23 Nov 2017 2 Comentaris

...

FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓFILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ29 Oct 2017 0 Comentaris

...

COCA DE IOGURT SENSE GLUTENCOCA DE IOGURT SENSE GLUTEN27 Sep 2017 6 Comentaris

...

MELMELADA DE FIGAMELMELADA DE FIGA13 Sep 2017 1 Comentaris

...

CAFÈ FRED AMB LLIMONA I CANYELLACAFÈ FRED AMB LLIMONA I CANYELLA05 Ago 2017 4 Comentaris

...

TORRADA AMB ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLATORRADA AMB ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA25 Jul 2017 2 Comentaris

...

BRANDADA DE BACALLÀ. Recepta pas a pasBRANDADA DE BACALLÀ. Recepta pas a pas19 Mar 2017 4 Comentaris

...

HUESITOS CASOLANS (Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata)HUESITOS CASOLANS (Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata)16 Feb 2017 0 Comentaris

...

GOTET DE FOIE I CEPSGOTET DE FOIE I CEPS01 Feb 2017 2 Comentaris

...

MONGETES AMB CLOÏSSES (Versió Ràpida)MONGETES AMB CLOÏSSES (Versió Ràpida)26 Gen 2017 2 Comentaris

...

POLLASTRE AMB ESCAMARLANS. PLAT DE MAR I MUNTANYAPOLLASTRE AMB ESCAMARLANS. PLAT DE MAR I MUNTANYA29 Des 2016 7 Comentaris

...

GAMBES ARREBOSSADES AMB ARRÒS VERD CRUIXENTGAMBES ARREBOSSADES AMB ARRÒS VERD CRUIXENT20 Des 2016 1 Comentaris

...

AMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDSAMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS02 Nov 2016 2 Comentaris

...

PANELLETS D’AVELLANAPANELLETS D’AVELLANA30 Oct 2016 2 Comentaris

...

CONILL EN SALSA DE CAVA I AMETLLESCONILL EN SALSA DE CAVA I AMETLLES12 Oct 2016 2 Comentaris

...

AMANIDA DE TOMACA AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀAMANIDA DE TOMACA AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀ15 Sep 2016 2 Comentaris

...

TORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMATORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA18 Jun 2016 2 Comentaris

...

ALLIOLI DE POMAALLIOLI DE POMA11 Jun 2016 1 Comentaris

...

COCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGECOCA D’ESCALIVADA AMB UN TOC DE MELMELADA I FORMATGE03 Jun 2016 1 Comentaris

...

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDSPASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS21 Abr 2016 2 Comentaris

...

CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDESCONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES07 Abr 2016 6 Comentaris

...

COCA DE LLANDA DE CARABASSACOCA DE LLANDA DE CARABASSA31 Mar 2016 4 Comentaris

...

FARINADES, “FARINAES” O FARINOSESFARINADES, “FARINAES” O FARINOSES25 Mar 2016 5 Comentaris

...

ARRÒS AMB CONILL, FAVES I CARXOFESARRÒS AMB CONILL, FAVES I CARXOFES01 Mar 2016 2 Comentaris

...

XIPS DE CARXOFAXIPS DE CARXOFA02 Feb 2016 4 Comentaris

...

SUCS O BATUTS VERDS. ReceptesSUCS O BATUTS VERDS. Receptes30 Gen 2016 4 Comentaris

...

COUS COUS A LA VALENCIANACOUS COUS A LA VALENCIANA22 Gen 2016 2 Comentaris

...

SUC VERD AMB COL KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO, PLÀTAN I ALVOCAT (5)SUC VERD AMB COL KALE, API, CARLOTA, TARONJA, LLIMA, MANGO, PLÀTAN I ALVOCAT (5)18 Gen 2016 2 Comentaris

...

SUC VERD AMB ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE CHÍA I AIGUA DE CIVADASUC VERD AMB ESPINACS, API, CARLOTA, TARONJA, POMA, LLAVORS DE CHÍA I AIGUA DE CIVADA18 Gen 2016 0 Comentaris

...

SUC VERD AMB COL KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I CANYELLASUC VERD AMB COL KALE, TARONJA, MANGO, PINYA, GINGEBRE I CANYELLA18 Gen 2016 0 Comentaris

...

SUC VERD AMB BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA, CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA (2)SUC VERD AMB BLEDES, CARLOTA, PLÀTAN, TARONJA, LLIMONA, CANYELLA, GINGEBRE, ÀLOE VERA (2)18 Gen 2016 0 Comentaris

...

SUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTANSUC VERD AMB ENCIAM, BLEDES, API, POMA, KIWI I PLÀTAN18 Gen 2016 0 Comentaris

...

SUCS O BATUTS VERDS. IntroduccióSUCS O BATUTS VERDS. Introducció17 Gen 2016 13 Comentaris

...

TORTELL DE REIS AMB MASSAPÀ (Xavier Barriga)TORTELL DE REIS AMB MASSAPÀ (Xavier Barriga)04 Gen 2016 9 Comentaris

...

FARCELLETS DE WONTON O CANELONS DE VERDURES, GAMBES I CEPSFARCELLETS DE WONTON O CANELONS DE VERDURES, GAMBES I CEPS21 Des 2015 0 Comentaris

...

SALTIMBOCCASALTIMBOCCA30 Nov 2015 1 Comentaris

...

BROWNIE AMB XOCOLATA BLANCA I GERDS de Rachel AllenBROWNIE AMB XOCOLATA BLANCA I GERDS de Rachel Allen21 Oct 2015 3 Comentaris

...

COCHINITA PIBIL de Ferran AdriàCOCHINITA PIBIL de Ferran Adrià28 Sep 2015 5 Comentaris

...

LLIMONADA AMB TARONJA I CARLOTA (Beguda energètica i refrescant)LLIMONADA AMB TARONJA I CARLOTA (Beguda energètica i refrescant)14 Ago 2015 3 Comentaris

...

SAMFAINA AMB ALBERGÍNIA I CARBASSÓSAMFAINA AMB ALBERGÍNIA I CARBASSÓ19 Jul 2015 3 Comentaris

...

PA DE CALATRAVA AMB BRIOIX I AMETLLESPA DE CALATRAVA AMB BRIOIX I AMETLLES06 Jul 2015 3 Comentaris

...

COCA DE SANT JOAN DE BRIOIX I FRUITA CONFITADACOCA DE SANT JOAN DE BRIOIX I FRUITA CONFITADA21 Jun 2015 2 Comentaris

...

COCA DE CABELL D’ÀNGEL AMB PASTA DE FULLCOCA DE CABELL D’ÀNGEL AMB PASTA DE FULL16 Jun 2015 3 Comentaris

...

TRUITA DE PATATATRUITA DE PATATA08 Jun 2015 3 Comentaris

...

GUACAMOLEGUACAMOLE21 May 2015 4 Comentaris

...

MASSA DE BRIOIX DE XAVIER BARRIGAMASSA DE BRIOIX DE XAVIER BARRIGA13 May 2015 8 Comentaris

...

DECORAR OUS DE PASQUA AMB COLORANTS I CERESDECORAR OUS DE PASQUA AMB COLORANTS I CERES04 Abr 2015 4 Comentaris

...

VERAT A L’ALL CREMATVERAT A L’ALL CREMAT20 Mar 2015 6 Comentaris

...

CIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PACIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PA11 Mar 2015 3 Comentaris

...

PASTÍS DE TARONJA I AMETLLA AMB COBERTURA DE XOCOLATAPASTÍS DE TARONJA I AMETLLA AMB COBERTURA DE XOCOLATA26 Feb 2015 18 Comentaris

...

ALL I PEBRE DE LLOBARROALL I PEBRE DE LLOBARRO29 Gen 2015 10 Comentaris

...

BLEDES I PATATA AMB SALSETA D’ALLS I PEBRE ROIGBLEDES I PATATA AMB SALSETA D’ALLS I PEBRE ROIG19 Gen 2015 8 Comentaris

...

POLVORONS D’AMETLLA I AVELLANA de Paco TorreblancaPOLVORONS D’AMETLLA I AVELLANA de Paco Torreblanca23 Des 2014 4 Comentaris

...

LLAGOSTINS O GAMBES AMB SALSA D’AMETLLES I CAVALLAGOSTINS O GAMBES AMB SALSA D’AMETLLES I CAVA16 Des 2014 5 Comentaris

...

6 XEFS, 3 EQUIPS, UN REPTE- Concurs de Cuina contra el malbaratament alimentari6 XEFS, 3 EQUIPS, UN REPTE- Concurs de Cuina contra el malbaratament alimentari10 Des 2014 0 Comentaris

...

AMANIDA DE LLENTIES, VERDURETES I TONYINA– Blogs Contra la Fam i el Gran RecapteAMANIDA DE LLENTIES, VERDURETES I TONYINA– Blogs Contra la Fam i el Gran Recapte28 Nov 2014 1 Comentaris

...

CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 2014CuinaDiari amb Blocs Contra la Fam i El Gran Recapte d’Aliments 201427 Nov 2014 1 Comentaris

...

Una recepta de CuinaDiari al Llibre de Cuines de Tv3Una recepta de CuinaDiari al Llibre de Cuines de Tv321 Nov 2014 3 Comentaris

...

ESPATLLA DE XAI AL FORNESPATLLA DE XAI AL FORN12 Nov 2014 6 Comentaris

...

FUMET DE PEIX AMB SOFREGIT16 Mar 2025 1 Comentaris

...

dimecres, 13 de juny del 2012

GELATINA DE GIN TONIC AMB TARONJA, LLIMONA I CANYELLA

Darrerament el Gin Tònic ha agafat una popularitat increïble, fins i tot m’ha acabat agradant a mi que fins ara, i permeteu-me la broma, em recordava més a una colònia que a una beguda. (Ara ja no pense així eh??). I és que ha canviat molt la forma tant de fer-lo com de servir-lo.

Està clar que després d’un bon àpat, un gin tònic és bastant digestiu. La versió de Gin Tònic que hem fet avui és una forma diferent de presentar-lo. Li pots oferir als teus convidats com aperitiu abans de dinar/sopar o per a després com unes “postres” lleugeres i digestives.

Proveu-la, és fàcil de fer i quedareu la mar de bé!

7-gin tonic jelly-ppal

Ingredients per a 4 ó 5 gin tonics:

  • 150 ml d'aigua
  • 150 g de sucre
  • 1 trosset de branca de canyella
  • Si t’agrada més amarg: Suc i ratlladura de ½ llimona + Suc i ratlladura de ½ taronja
    o si t’agrada més àcid: suc i ratlladura d’ 1 llimona
  • 125 ml de ginebra
  • 1 llauna de tònica (33 cl)
  • 5-7 fulls de gelatina* (11 g aproximadament)

*Teniu en compte que per cada 100 ml de líquid necessitem un full de gelatina. Amb aquestes quantitats surten al voltant de 700 ml. (mira també la nota al final)

Estris: olla petita, bol amb aigua, gerra i recipients per posar la gelatina (glaçonera, copes, etc.)

Elaboració:

1.- Posa a escalfar l’aigua i el sucre amb la canyella en una olla menuda. Ha de bullir lleugerament durant 5 minuts. Apaga el foc i afegeix la ratlladura de llimona i de taronja. Deixa reposar.

7-gin tonic jelly-17-gin tonic jelly-1-2

2.- Hidrata la gelatina en un bol amb aigua freda durant 5 minuts.

7-gin tonic jelly-2

3.- Mentrestant esprem ½ llimona i ½ taronja (ó 1 llimona sencera). Posa el suc en una gerra, agrega la ginebra i la tònica.

4.- Trau la gelatina de l’aigua, i escorre-la estrenyent-la amb la mà. Dissol-la en l’almívar que has fet a l’olleta fins que quede ben barrejada.

7-gin tonic jelly-47-gin tonic jelly-4-2

5.- Junta-ho ara amb l’altra la mescla de ginebra, suc i tònica i remena bé. (Si cal, passa per un colador per assegurar-te que no hi ha grumolls de gelatina. Això sí, torna a posar la ratlladura).

7-gin tonic jelly-5

6.- Posa en glaçoneres (millor de silicona), en copes o dins de la mateixa taronja o llimona. Deixa reposar a dins de la nevera mínim 6 hores. Serveix ben freda. (Fins i tot la última mitja hora la pots ficar al congelador). 

7-gin tonic jelly-glaçoneres7-gin tonic jelly-taronja

Suggeriments per a la presentació:

7-gin tonic jelly-ppal2

7-gin tonic jelly-ppal-taronja i llimona

 

Temps total: 15 minuts + 6 hores mínim per que qualle la gelatina. (Si tens pensat fer-la per l’hora de dinar, prepara-la la nit d’abans; si la vols per a la nit, fes-la pel matí).

Nota sobre la gelatina: uns amics em van dir que no els hi va quallar. Com la gelatina que jo tinc la vaig comprar a un majorista, vaig anar al súper a provar amb les que tenien. Les meues són un poc més grans que les que venen. Exactament ho he provat amb els fulls de gelatina de la Vahiné. Ha quallat però és cert que ha trigat més de 6 hores.  Us recomane per tant que la feu amb més antelació i que seguiu les instruccions del fabricant per calcular les quantitats. Això sí, només la feu, poseu-la a la nevera!! Sonrisa 

Fonts: la idea per fer aquesta recepta l’he treta del Daily Mail i sembla ser que l’han adaptat d’una recepta de la Nigella Lawson. Nosaltres no hem fet servir exactament els mateixos ingredients ni les quantitats. Ells ho fan només amb llimona (boníssim per cert); jo, he posat la meitat de llimona i a més, taronja i canyella que pense que queda molt bé…

Amb aquesta recepta participem en el Repte de la Recepta del 15 dels Blocs Xocolata Desfeta i Els fogons de La Bordeta, aquest mes dedicat als Còctels.

calendari_juny2012

Bon Profit!!

25 comentaris :

Tapa't de tapes ha dit...

ok! La provaré, si és fàcil canyella m'hi ha agradat molt! Petonet

El blog de Melerin ha dit...

Hasta ahora solo había probado con gelatina de Martini para aperitivos, pero esta creo que la probaré! Que pinta!

MartaMà ha dit...

Havia de fer unes postres lleugeretes per aquest diumenge, ja no hi ha dubte de quines seran!

esborrar ha dit...

Molt bona idea de preparació! Els cítrics i la canyella deuen anar perfectes al gintonic
Marta

llimaverda ha dit...

qué bo, encara que la gelatina no m´apanya molt, el gin tonic i la canyella sí, besets!!!

Marta CuinaDiari ha dit...

Doncs ja em diràs Marina!

Marta CuinaDiari ha dit...

Pues no la hice con Martini i la oliva como lo haces tú porque no encontré tu receta! Ya me la volverás a pasar y te haré la competencia. Marta

Marta CuinaDiari ha dit...

No omplen com unes postres però estan molt bones i quedaras molt bé. Si t'agrada l'acidesa de la llimona es totalment recomanable, en la foto de baix, la gelatina que va quallar amb la llimona estava boníssima!

Marta CuinaDiari ha dit...

Sí Marta, van volar tots!

Marta CuinaDiari ha dit...

A mi tampoc m'agrada la gelatina que venen de sabors però així està diferent i val la pena, Marta

Anònim ha dit...

Que curioso es este cóctel! En un libro que tengo de coctelería aparece una receta similar a la tuya, tengo que probarla.

Besos

Marta CuinaDiari ha dit...

Pues pruébalo porque vale la pena

Roser ha dit...

El gin tònic ens agrada molt, es un clàssic a casa i el solem prendre quan eixim a sopar amb els amics...provaré aquesta recepta teva

Pili ha dit...

Quin gin tònic mes original!!! M'ha agradat molt que estigui "gelificat" :D Petons

Pili ha dit...

Quin gin tònic mes original!!! M'ha agradat molt que estigui "gelificat" :D Petons

Marta CuinaDiari ha dit...

Roser i Pili, ja em direu si el proveu...Marta

La Cuina Violeta ha dit...

Marta, aquesta gelatina és molt original!
Nani

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Oh, quin toc més original hi has donat al gin tonic!! T'asseguro que si la trec a la taula aquesta gelatina s'acaba en un tres i no res, boníssima!!
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra

Marta CuinaDiari ha dit...

sí, i a més jo no sóc massa de gelatina i m'ha agradat molt

Marta CuinaDiari ha dit...

EStic segura que no quedarà gens si la fas! Gràcies a vosaltres

Anònim ha dit...

Aquest dissabte toca revetlla de St. Joan a casa, i aquesta gelatina no hi faltarà, ja t'explicaré l'acollida que tingui :)
Per cert, faries alguna recomanació pel menú de revetlla? Salut.
David

Marta CuinaDiari ha dit...

Hola David, abans que res merci pel comentari. Nosaltres aquest cap de setmana l'hem tornat a fer només amb llimona i ha agradat moltíssim. no vagis amb presses perquè costa de quallar, desprès un cop feta, vola de seguida...
lo del menú de revetlla, pots agafar idees del que vaig proposar pels nadals, tan si vols fer primer i segon plat com tapes. Depén també de quin tipus de convidats tingues. Si els vols sorprendre i no estar massa temps a la cuina, jo faria els espinacs, ceps i ou poche de primer (ho pots tenir tot preparat i a ultima hora fer l'ou) i de segon el llobarro amb morcilla de ceba i melmelada (aquest plat es fa en 5 minuts, en una paella la morcilla i una planxa gran amb 1/2 llobarro per persona ja va bé, despres coca de llardons facilissima...i la gelatina...No et treuràs els convidats de sobre!! Si vols algun suggeriment més o tens dubtes, sempre em pots escriure a cuinadiari@gmail.com
http://cuinadiari.blogspot.com.es/2011/12/espinacs-ceps-i-ou-poche.html
http://cuinadiari.blogspot.com.es/2011/11/llobarro-amb-botifarra-de-ceba-morcilla.html
http://cuinadiari.blogspot.com.es/2012/02/coca-de-llardons-versio-rapida.html
Marta

Anònim ha dit...

Marta...¡¡¡moltes gràcies pels consells!!! en passaré l'informe ;)
David

Fórmules Culinàries ha dit...

Ets una crack Marta!!
ja ens hem fet seguires incondicionals teves!! ens has ben guanyat amb aquesta gelatina de gintònic!!
Sens dubte la provarem de fer i ja t'explicarem els resultats!!

Marta CuinaDiari ha dit...

Es que us vaig descobrir l'altre dia i em va agradar molt l'explicació i tb la resta de receptes. Aquesta gelatina està molt bona, sobre tot ben fresqueta. Moltes gràcies per la visita! Marta