tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post5698190431392998395..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: GELATINA DE GIN TONIC AMB TARONJA, LLIMONA I CANYELLAMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-39273923698248204282012-07-02T07:14:23.052+02:002012-07-02T07:14:23.052+02:00Es que us vaig descobrir l'altre dia i em va a...Es que us vaig descobrir l'altre dia i em va agradar molt l'explicació i tb la resta de receptes. Aquesta gelatina està molt bona, sobre tot ben fresqueta. Moltes gràcies per la visita! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-53338083145029986462012-07-02T01:12:34.870+02:002012-07-02T01:12:34.870+02:00Ets una crack Marta!!
ja ens hem fet seguires inco...Ets una crack Marta!!<br />ja ens hem fet seguires incondicionals teves!! ens has ben guanyat amb aquesta gelatina de gintònic!!<br />Sens dubte la provarem de fer i ja t'explicarem els resultats!!Fórmules Culinàrieshttps://www.blogger.com/profile/18112650731985892332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-42369644549282103762012-06-19T13:08:48.483+02:002012-06-19T13:08:48.483+02:00Marta...¡¡¡moltes gràcies pels consells!!! en pass...Marta...¡¡¡moltes gràcies pels consells!!! en passaré l'informe ;)<br />DavidAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-26599053412788492602012-06-18T19:30:57.854+02:002012-06-18T19:30:57.854+02:00Hola David, abans que res merci pel comentari. Nos...Hola David, abans que res merci pel comentari. Nosaltres aquest cap de setmana l'hem tornat a fer només amb llimona i ha agradat moltíssim. no vagis amb presses perquè costa de quallar, desprès un cop feta, vola de seguida...<br />lo del menú de revetlla, pots agafar idees del que vaig proposar pels nadals, tan si vols fer primer i segon plat com tapes. Depén també de quin tipus de convidats tingues. Si els vols sorprendre i no estar massa temps a la cuina, jo faria els espinacs, ceps i ou poche de primer (ho pots tenir tot preparat i a ultima hora fer l'ou) i de segon el llobarro amb morcilla de ceba i melmelada (aquest plat es fa en 5 minuts, en una paella la morcilla i una planxa gran amb 1/2 llobarro per persona ja va bé, despres coca de llardons facilissima...i la gelatina...No et treuràs els convidats de sobre!! Si vols algun suggeriment més o tens dubtes, sempre em pots escriure a cuinadiari@gmail.com<br />http://cuinadiari.blogspot.com.es/2011/12/espinacs-ceps-i-ou-poche.html<br />http://cuinadiari.blogspot.com.es/2011/11/llobarro-amb-botifarra-de-ceba-morcilla.html<br />http://cuinadiari.blogspot.com.es/2012/02/coca-de-llardons-versio-rapida.html<br />MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-35356194859343801782012-06-18T10:12:02.035+02:002012-06-18T10:12:02.035+02:00Aquest dissabte toca revetlla de St. Joan a casa, ...Aquest dissabte toca revetlla de St. Joan a casa, i aquesta gelatina no hi faltarà, ja t'explicaré l'acollida que tingui :)<br />Per cert, faries alguna recomanació pel menú de revetlla? Salut. <br />DavidAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-50400026542627432202012-06-15T22:59:12.481+02:002012-06-15T22:59:12.481+02:00EStic segura que no quedarà gens si la fas! Gràcie...EStic segura que no quedarà gens si la fas! Gràcies a vosaltresMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-31205071588634379252012-06-15T22:58:35.890+02:002012-06-15T22:58:35.890+02:00sí, i a més jo no sóc massa de gelatina i m'ha...sí, i a més jo no sóc massa de gelatina i m'ha agradat moltMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-73053630209161081302012-06-15T16:37:52.109+02:002012-06-15T16:37:52.109+02:00Oh, quin toc més original hi has donat al gin toni...Oh, quin toc més original hi has donat al gin tonic!! T'asseguro que si la trec a la taula aquesta gelatina s'acaba en un tres i no res, boníssima!!<br />Moltes gràcies per participar!<br />Petonets<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-77625990485065671082012-06-15T15:42:10.776+02:002012-06-15T15:42:10.776+02:00Marta, aquesta gelatina és molt original!
NaniMarta, aquesta gelatina és molt original!<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-70440763199762663392012-06-15T06:15:05.076+02:002012-06-15T06:15:05.076+02:00Roser i Pili, ja em direu si el proveu...MartaRoser i Pili, ja em direu si el proveu...MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-69041741949394195092012-06-14T23:54:08.901+02:002012-06-14T23:54:08.901+02:00Quin gin tònic mes original!!! M'ha agradat mo...Quin gin tònic mes original!!! M'ha agradat molt que estigui "gelificat" :D PetonsPilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-76343073714566909392012-06-14T23:54:04.352+02:002012-06-14T23:54:04.352+02:00Quin gin tònic mes original!!! M'ha agradat mo...Quin gin tònic mes original!!! M'ha agradat molt que estigui "gelificat" :D PetonsPilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-12329478852048036442012-06-14T23:11:55.724+02:002012-06-14T23:11:55.724+02:00El gin tònic ens agrada molt, es un clàssic a casa...El gin tònic ens agrada molt, es un clàssic a casa i el solem prendre quan eixim a sopar amb els amics...provaré aquesta recepta tevaRoserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-69800519995092776492012-06-14T22:16:53.648+02:002012-06-14T22:16:53.648+02:00Pues pruébalo porque vale la penaPues pruébalo porque vale la penaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-54259926038740786582012-06-14T22:07:01.209+02:002012-06-14T22:07:01.209+02:00Que curioso es este cóctel! En un libro que tengo ...Que curioso es este cóctel! En un libro que tengo de coctelería aparece una receta similar a la tuya, tengo que probarla. <br /><br />BesosAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-68509235028626294662012-06-14T19:17:51.272+02:002012-06-14T19:17:51.272+02:00A mi tampoc m'agrada la gelatina que venen de ...A mi tampoc m'agrada la gelatina que venen de sabors però així està diferent i val la pena, MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-60285698449703137272012-06-14T19:17:11.286+02:002012-06-14T19:17:11.286+02:00Sí Marta, van volar tots!Sí Marta, van volar tots!Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-25810038460605571562012-06-14T19:16:42.467+02:002012-06-14T19:16:42.467+02:00No omplen com unes postres però estan molt bones i...No omplen com unes postres però estan molt bones i quedaras molt bé. Si t'agrada l'acidesa de la llimona es totalment recomanable, en la foto de baix, la gelatina que va quallar amb la llimona estava boníssima!Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-73737027779574096152012-06-14T19:14:30.789+02:002012-06-14T19:14:30.789+02:00Pues no la hice con Martini i la oliva como lo hac...Pues no la hice con Martini i la oliva como lo haces tú porque no encontré tu receta! Ya me la volverás a pasar y te haré la competencia. MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-86533737729563825302012-06-14T19:12:58.154+02:002012-06-14T19:12:58.154+02:00Doncs ja em diràs Marina!Doncs ja em diràs Marina!Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-26931809244401608312012-06-14T18:37:36.125+02:002012-06-14T18:37:36.125+02:00qué bo, encara que la gelatina no m´apanya molt, e...qué bo, encara que la gelatina no m´apanya molt, el gin tonic i la canyella sí, besets!!!llimaverdahttps://www.blogger.com/profile/14308513827952098522noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-77844145519701562862012-06-14T12:24:02.926+02:002012-06-14T12:24:02.926+02:00Molt bona idea de preparació! Els cítrics i la can...Molt bona idea de preparació! Els cítrics i la canyella deuen anar perfectes al gintonic<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-61959606875745379182012-06-14T08:48:12.601+02:002012-06-14T08:48:12.601+02:00Havia de fer unes postres lleugeretes per aquest d...Havia de fer unes postres lleugeretes per aquest diumenge, ja no hi ha dubte de quines seran!MartaMàhttps://www.blogger.com/profile/13153211989790696258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-48725894435816394682012-06-14T08:42:15.839+02:002012-06-14T08:42:15.839+02:00Hasta ahora solo había probado con gelatina de Mar...Hasta ahora solo había probado con gelatina de Martini para aperitivos, pero esta creo que la probaré! Que pinta!El blog de Melerinhttps://www.blogger.com/profile/00354803445689155195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-82204085366922321482012-06-14T08:02:59.008+02:002012-06-14T08:02:59.008+02:00ok! La provaré, si és fàcil canyella m'hi ha a...ok! La provaré, si és fàcil canyella m'hi ha agradat molt! PetonetTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com