És molt típic demanar als bars una picadeta de polp a la gallega. Aquest d’avui però, un cop bullit l’hem passat per la planxa i això li dona un gust molt original i molt bo.
El polp bullit es troba a moltes botigues, el pots comprar i tenir-lo al congelador. Aquesta tapa és per tant ideal per quan tens convidats perquè només has de preocupar-te en l’últim moment de donar-li un cop de planxa al polp, posar una mica de pebre roig i regar-lo amb un bon oli d’oliva.
Ingredients:
- potes de polp bullit
- pebre roig dolç o picant
- oli d’oliva verge extra
-Per a acompanyar:
Estris: planxa
Elaboració:
1.- Posa les potes del polp damunt d’una planxa ben calenta. Torra-les fins que comencen a recargolar-se.
2.- Talla a rondanxetes una mica esbiaixades i posa en una plata. Empolvora amb pebre roig i posa-li un raig d’oli d’oliva.
3.- Serveix calent.
Temps total: 5 minuts
Bon profit!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada