GALERIA DE FOTOS

dijous, 21 de juny del 2012

POLP BULLIT A LA PLANXA

És molt típic demanar als bars una picadeta de polp a la gallega. Aquest d’avui però, un cop bullit l’hem passat per la planxa i això li dona un gust molt original i molt bo.

El polp bullit es troba a moltes botigues, el pots comprar i tenir-lo al congelador. Aquesta tapa és per tant ideal per quan tens convidats perquè només has de preocupar-te en l’últim moment de donar-li un cop de planxa al polp, posar una mica de pebre roig i regar-lo amb un bon oli d’oliva.

4-polp bullit a la planxa-ppal

Ingredients:

  • potes de polp bullit
  • pebre roig dolç o picant
  • oli d’oliva verge extra

-Per a acompanyar:

Estris: planxa

Elaboració:

1.- Posa les potes del polp damunt d’una planxa ben calenta. Torra-les fins que comencen a recargolar-se. 

4-polp bullit a la planxa-1

2.- Talla a rondanxetes una mica esbiaixades i posa en una plata. Empolvora amb pebre roig i posa-li un raig d’oli d’oliva.

3.- Serveix calent.

Temps total: 5 minuts

Bon profit!!