Un altre bàsic de la cuina. Aquesta que no
és tan densa, la podràs utilitzar per als canelons i lasanyes. Si la volguessis
per a una altra finalitat, juga amb les quantitat de farina i llet.
Ingredients per a una lasanya o uns 20 canelons:
- 25 g d’oli d’oliva verge extra
- 50 g de mantega
- 70 g de farina
- 800 g de llet sencera tèbia
- Sal, pebre i nou moscada
Estris: TMX o paella, batedora manual de barnilles
Elaboració en paella:
1.- Escalfa la
mantega i l’oli en una paella.
2.- Afegeix la farina i dóna-li unes voltes fins que es torre una
mica.
3.- Afegeix la llet tèbia i remena
constantment per tal que no es facen grumolls. Quan agafe consistència als 7-8
minuts, trau del foc.
Elaboració en TMX:
1.- Posa en el vas de la TMX
l’oli i la mantega.
2.- Programa 2 minuts,
varoma 100º, velocitat 3.
3.- Agrega la farina i ofega 2 minuts,
100º, velocitad 3.
4.- Afegeix la llet, el pebre blanc i la nou
moscada i barreja uns segons a velocitat 6. Després programa 8 minuts,
temperatura varoma, velocitad 4.
Temps total: 15 minuts
Bon profit!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada