BRANDADA DE BACALLÀ
BUNYOLS DE CARABASSA
BUNYOLS DE VENT
COCA DE LLARDONS (XITXORRITES)
CIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PA
CLOSQUES D’OU DE XOCOLATA
CRESPELLS DE BORRATJA o BORRAINA (CRESPILLOS DE BORRAJAS)
DECORAR OUS DE PASQUA AMB COLORANTS I CERES
FARINADES, “FARINAES” O FARINOSES
FLORS DE CARNAVAL
LLESQUES o ROSQUETES AMB OU, TORRADETES DE SANTA TERESA, “TORRIJAS”
MONA DE PASQUA VALENCIANA
NIUS DE XOCOLATA I AMETLLA
PANOU
PANCAKES O CREPS AMERICANES
ROTLLETS D'ANÍS
TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL I
TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL II |
Aquí us deixe també un link amb altres receptes de peix per si voleu alguna idea per la Quaresma.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada