- 1 llima (llimona) sense pell ni part blanca ni pinyols
- 1 kg de codonys amb pell, tallats en quarts i sense els pinyols (la pell és on es troba part de la pectina que és el que fa que espessisca)
- 700-800 g de sucre
Estris: un raspallet per netejar bé la pell dels codonys, un bon ganivet per tallar els codonys, TMX, carmanyoles per conservar el codonyat
Elaboració:
1.- Neteja bé els codonys i trau-los el borrisol amb un raspell. Sense pelar-los talla’ls a trossos i trau les llavors.
3.- Programa 40 minuts, temperatura 100ºC, velocitat 5. Posa el cistell damunt de la màquina perquè no esguite. En la nova versió de cookidoo, primer es programa 30 min/100ºC/vel5 i després obres el vas, baixes les restes de les parets, i programes 15 minuts més a la mateixa velocitat i temperatura.
A mesura que vaja refredant-se s’anirà espessint cada vegada més. Quan estiga fred del tot guarda’l a la nevera tapat fins que el vages a utilitzar.
Bon profit!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta