Prepareu les culleres que hui portem un tiramisú!
Ingredients per a 6-7 persones:
- 500 g. de mascarpone una mica temperat
- 4 clares
- 6 rovells
- 6 cullerades de sucre (aprox. 100 g)
- Melindros tipus "Sabojardi"
- 2 tasses de café
- 1 mica de marsala o brandi
Elaboració:
1.- Prepara el café i reserva. Li pots afegir una miqueta de marsala o brandi.
2.- Separa les
clares dels rovells i bat les clares a punt de neu fins que estiguen molt
fermes.
3.- En un altre bol bat els rovells i el
sucre fins que blanquejen i es tornen molt escumosos.
4.- Quan espessisquen els rovells ves afegint
de mica en mica el formatge mascarpone fins a obtenir una crema homogènia.
5.- Finalment incorpora a poc a poc les
clares que havies muntat prèviament.
6.- Munta el tiramisú:
6.1- Suca els melindros en el café i col·loca’ls
en una font rectangular o bé en pots/ copes individuals.
6.2. Ves fent capes alternant melindros i
crema.
7.- Deixa refredar a la nevera mínim durant 2 hores.
8.- Just abans de servir, empolvora amb
una mica de cacau en pols.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
#cuinadiari #tiramisucuinadiari #tiramisu #cucinaitaliana #cuinaitaliana #tiramisulovers #mascarpone #mascarponecheese
2 comentaris :
Espectacular! Treballo amb una noia italiana que em va compartir la recepta familiar i, si la vols provar, és també espectacular. Mateixos ingredients i proporcions, només que fa dues barreges de mascarpone, una amb les clares, la meitat del sucre (50grs) i la meitat del mascarpone (250grs),i una altra amb els rovells. Ells ens diuen la blanca i la groga. Alternen capes de les dues barreges, i enlloc de melindros fan servir unes galetes que en diuen "Pan di Stelle" de la casa Molino Blanco (Barilla). Són unes galetes de cacau que es poden trobar a grans supermercats o botigues especialitat italiana. Bon profit!
Gràcies Glòria! pinta molt bé! miraré si puc trobar les galetes que dius i probarem!! que bo!! Merci pel comentari
Publica un comentari a l'entrada