Les galtes de porc són una aposta segura per quan tens convidats. Són meloses, gustoses, i el millor de tot és que són molt fàcils de fer i sempre donen bon resultat.
Aquestes d’avui les he fetes amb la Crockpot, però també les pots fer en una cassola.
Ingredients:
- 9 galtes de porc
- 2 cebes grans
- 5 carlotes
- mitja cabeça d'alls
- 2 fulles de llorer
- una mica de romaní i de timonet
- 125 ml de vi de Porto
- sal i oli
- Verdures:
- 250 g cebetes menudes +1 cullerada sucre moré +un raig de vinagre de Mòdena i una miqueta d'aigua
- 500 g de gírgoles o altres bolets que t’agraden
-Per acompanyar:
Estris: cassola ampla, picadora/ TMX, crockpot, batedora/ TMX.
2.- Salpebra les galtes i marca-les una mica per les dues bandes.
3.- Agrega el vi i deixa reduir 5 minuts.
4.- Fica-ho tot a la Crockpot i deixa coure durant 6 hores en posició baixa.
Si no ho fas amb crockpot, deixa coure en la mateixa cassola durant una hora i mitja o dues a foc suau i remena de tant en tant.
5.- Prepara la verdura:
5.1.- Pela les cebetes i salta-les en una paella. Agrega un raig de vinagre de Mòdena i una mica de sucre morè. Deixa que es coguen lentament durant 15-20 minuts. Reserva.
5.2.- Salta les gírgoles amb una mica d’oli i sal. Reserva.
6.- Quan les galtes estiguen fetes, trau-les de la crockpot i posa-la en una cassola ampla juntament amb les cebetes i les gírgoles. Si tens una gerra “separa-greixos”, t’anirà bé. Tritura la salsa i aboca-la per sobre de la carn. Deixa que faça xup-xup durant 5 o 10 minuts.
Suggeriment: serveix les galtes amb puré de patata, unes patates duquessa o un arròs blanc de guarnició i prepara pa per a sucar!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari.
Si fas la recepta, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabentat de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Bon profit!!
Marta
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada