Una guarnició fàcil i bona per acompanyar tant un tall de peix com de carn, o fins i tot fer un remenat o preparar una llesqueta amb albergínia escalivada i roquefort.
Ingredients:
- 4-5 alls tallats a làmines
- Unes branquetes de julivert
- 500 g xampinyons finament filetejats
- 1 gotet de vi blanc (150 ml)
- Oli i sal
- Opcional: una pesteta (bitxo)
Elaboració:
1.- Talla els alls a làmines i fregeix-los en una paella. Vigila que no se’t cremen perquè sinó pararan amargs.
2.- Mentrestant ves tallant els xampinyons a làmines.
3.-Afegeix-los als alls. Fica’ls una mica de sal i dóna unes voltes. Cou uns minuts fins que solten una mica la seua aigua.
4.- Afegeix el vi blanc. No és necessari que queden coberts ja que volem que s’evapore tot el caldo. Cou fins que estiguen fets els xampinyons. Si veus que li falta caldo i encara no estan fets, pots afegir una mica d’aigua. Si pel contrari veus que tenen massa caldo, cou uns minuts més pujant un poc el foc.
Temps total: 15-20 minuts
Bon profit!!
2 comentaris :
Marta, ayer hice esto y quedo muuuy bien como acompañamiento a una "raclette party". Aunque le puse sidra y también estaba de vicio.
Saludos!
Me alegro mucho de que os gustase. La verdad es que tanto la sidra y el cava también le quedan muy bien a los champis. Me apunto a la próxima raclette party!
Marta
Publica un comentari a l'entrada