Una bona opció com a picadeta per quan tens convidats a casa. Queda molt bé el contrast del dolç amb el formatge d'untar.
Ingredients:
-Per a les pebreres confitades:
- 400 g de pebrera roja (netes i sense el peduncle)
- 100 g d’aigua
- 200 g de sucre (pots posar 150 g de sucre blanc i 50 g de sucre moré)
- 50 g de vinagre (1/2 cubilet)
-Per a servir:
- torradetes
Estris: TMX, cistell
Elaboració:
1.-Posa en el vas els pebrots tallats en trossos grans i trosseja 6 segons, velocitat 4. Baixa amb l’espàtula el que quede a les parets.
2.- Afegeix l’aigua, el sucre i el vinagre i programa 35-40 minuts, temperatura varoma velocitat 1, col·locant el cistell a sobre de la tapa. Si quan comença a bullir, se't surt pel bocal, deixa uns minuts a temperatura 100º i més endavant puja a Varoma.
3.- Quan acabe el temps programat, trau del vas el pebrot i posa en un pot de vidre. Quan es refrede guarda a la nevera fins que el vages a fer servir.
Nota: Serveix fred acompanyat de torrades untades amb formatge de cabra o formatge d'untar tipus “Philadephia”.
Aguanta mesos a la nevera en un pot ben tancat.
Temps total: 35 minuts + refrigeració
Bon profit!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada