GALERIA DE FOTOS

dimecres, 14 de setembre del 2011

MELMELADA DE PEBRERA- LLESQUETA DE PEBRERA CONFITADA AMB FORMATGE


Una bona opció com a picadeta per quan tens convidats a casa. Queda molt bé el contrast del dolç amb el formatge d'untar.



Ingredients:

-Per a les pebreres confitades: 
  • 400 g de pebrera roja (netes i sense el peduncle)
  • 100 g d’aigua
  • 200 g de sucre (pots posar 150 g de sucre blanc i 50 g de sucre moré)
  • 50 g de vinagre (1/2 cubilet)

-Per a servir:
  •  1 terrina de formatge d’untar/formatge de cabra/ formatge curat
  • torradetes

Estris: TMX, cistell

Elaboració:

1.-Posa en el vas els pebrots tallats en trossos grans i trosseja 6 segons, velocitat 4. Baixa amb l’espàtula el que quede a les parets.

2.- Afegeix l’aigua, el sucre i el vinagre i programa 35-40 minuts, temperatura varoma velocitat 1, col·locant el cistell a sobre de la tapa. Si quan comença a bullir, se't surt pel bocal, deixa uns minuts a temperatura 100º i més endavant puja a Varoma.


3.- Quan acabe el temps programat, trau del vas el pebrot i posa en un pot de vidre. Quan es refrede guarda a la nevera fins que el vages a fer servir.


Nota: Serveix fred acompanyat de torrades untades amb formatge de cabra o formatge d'untar tipus “Philadephia”.


Aguanta mesos a la nevera en un pot ben tancat.

Temps total: 35 minuts + refrigeració

Bon profit!!