GALERIA DE FOTOS

dimarts, 6 de setembre de 2011

ARRÒS BLANC DE GUARNICIÓ

Abans, sempre feia l’arròs blanc amb l’olla a pressió però des que vaig provar de fer-lo amb la TMX, ja no l’he tornat a fer allà. És molt còmode fer-lo d’aquesta manera. Només hauràs de programar el temps i remenar de tant en tant. Obtindràs un arròs soltet gairebé fet al vapor.

Este arròs es pot utilitzar com a guarnició o per fer un arròs a la cubana.



Ingredients:
  • 50 g d’oli
  • 3 dents d’all pelades
  • 800 g d’aigua
  • Sal
  • 350 g d’arròs


Estris: TMX

Elaboració amb TMX:

1.- Posa en el vas l’oli i els alls i programa 3 minuts, varoma, velocitat 3 1/2.

2.- Afegeix l’aigua i la sal i barreja 10 segons, velocitat 6.

3.- Posa el cistell dins del vas i programa 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 4. Amb això estem bullint l’aigua, si veus que no bull, posa uns minuts més.

4.- Tira l’arròs a través del bocal i programa 13 minuts, temperatura varoma, velocitat  4. (Mou l’arròs amb l’espàtula de tant en tant perquè no es quede tot enganxat).

Nota: en el fons del vas quedarà tot el midó de l’arròs, el pots usar per fer-lo més melós. Per contra, si t’agrada sequet, tira’l.

Si vas curt de temps i tens un “kettle” (un bullidor d’aigua), pots bullir l’aigua amb aquest aparell mentre sofriges els alls i guanyaràs de 5 a 8 minutets.

Temps total: 18-25 minuts

Bon profit!!

1 comentari :

  1. Pues yo como tú, siempre lo hacía en la olla a presión. Nunca lo he hecho en thermomix. lo probaré porque se ve muy suelto. Marivi

    ResponSuprimeix

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )