GALERIA DE FOTOS

dijous, 1 de setembre de 2011

CREÏLLES (PATATES) DE GUARNICIÓ AL MICROONES


Aquestes creïlles al microones són un comodí per acompanyar tant un plat de peix com de carn. Estan bones, són ràpides de fer i a més no embrutes massa...important!!







Ingredients:
  • 4 creïlles (pot posar-ne més o menys en funció de la quantitat que vulgues fer)
  • 2 cebes
  • Sal
  • Oli
  • Herbes: orenga, provençals, etc


Estris: pyrex o plata per microones de vidre o silicona




Elaboració:


1.- Pela les creïlles i talla-les primer a quarts i desprès cada quart en rodanxetes d’un centímetre i mig més o menys.

2.- Posa-les en una font de vidre o silicona. Fica-les al microones i programa uns 5 minuts, potència 600.

3.- Mentrestant talla la ceba en juliana.

4.- Acabats els 5 minuts de les creïlles, afegeix la ceba, les herbes, l’oli i la sal. Programa 5 minuts més a la mateixa temperatura. Obre el microones i remena.

5.- Tapa el recipient i deixa que es coguen uns 12-15 minuts més.
 

Nota: Pots anar comprovant si ja estan fetes a partir dels 10 minuts. De vegades depèn del tipus de creïlles de com les has tallades o del propi microones. Millor anar obrint per comprovar que no que se’ns cremen!!


Bon profit!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )