Aquestes creïlles al microones són un
comodí per acompanyar tant un plat de peix com de carn. Estan bones, són
ràpides de fer i a més no embrutes massa...important!!
Podrien interpretar-se com una versió sana, senzilla i ràpida de las "patatas a lo pobre".
Ingredients:
- 4 creïlles (pot posar-ne més o menys en funció de la quantitat que vulgues fer)
- 1 ceba
- Sal
- Oli
- Espècies: orenga, provençals, etc
Estris: recipient de silicona o vidre que puga anar al microones
Elaboració:
2.- Talla la ceba en juliana i afegeix-la a les creïlles.
3.- Posa sal, herbes i un raig d'oli.
4.- Fica al microones i programa 10 minuts a 600W. Obre el microones, remena i torna a programar uns altres 10 minuts o deixa que es coguen fins que estiguen blanetes. A mi m'agrada cuinar-les els primers 10 minuts amb el recipient obert i els altres 10, les tape.
Nota: Pots anar comprovant si ja estan
fetes a partir dels 15 minuts. De vegades depèn del tipus de creïlles, de com
les has tallades o del mateix microones.
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari. I si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Bon profit!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada