GALERIA DE FOTOS

divendres, 8 de juliol de 2011

PÈSOLS AMB PERNIL



Hui us porte uns pèsols amb pernil, una recepta tradicional que poden ser una bona guarnició o fins i tot un plat únic servits amb un ou poché.

Els podeu fer amb pernil, bacó o fins i tot xoriço i servits amb una mica de sobrassada, són boníssims!


Ingredients: 
  • 1 ceba tallada en juliana o a quarts si ho fas amb TMX *
  • 2 alls tendres*
  • oli d’oliva verge
  • 400 g de pèsols congelats
  •  aigua per bullir els pèsols o 150 g d’aigua si ho fas amb TMX
  • 100 g de pernil ibèric en dauets
  • una cullerada grossa de mantega

Estris: cassó i paella o TMX

Elaboració: 

1.- Bull els pèsols en un cassó seguint les instruccions del paquet o fins que estiguen tendres.

2.-  Talla la ceba en juliana. Posa oli en una paella i sofregeix-la mentes van bullint els pèsols. 

3.- Talla el pernil i afegeix-los a la paella quan aquesta siga cuita.

4.- Una vegada els pèsols estan blanets, escórre'ls i afegeix-los a la paella. Deixa coure uns 10 minuts.

5.- Cinc minuts abans d'apagar el foc, agrega la mantega i dóna unes voltes per tal que quede ben repartida. 



Elaboració  amb TMX:

1.- Posa en el vas la ceba. Programa 3 segons a velocitat  5. Baixa les restes amb una espàtula.

2.- Agrega l’oli i programa 6 minuts, temperatura 100º, velocitat 1.

3.- Afegeix els pèsols, el pernil i l’aigua i programa 20 minuts, 100º, gir a l’esquerra, velocitat cullera.

4.- Quan ja estiguen fets, posa'ls la mantega per sobre i remena perquè es fonga.

5.- Serveix.

Nota: Aquesta recepta de pèsols la pots fer servir com a guarnició o servits amb uns ous “poché”.

Temps: 30 -45 minuts





T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari.
Si has fet alguna de les nostres receptes, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

I si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari, subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a FacebookPinterestTwitter o Instagram. Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta

Cap comentari :

Publica un comentari

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )