GALERIA DE FOTOS

divendres, 8 de juliol de 2011

PÈSOLS AMB PERNIL



Ingredients: 
  • 1 ceba tallada a quarts
  • 30 g d’oli d’oliva verge
  • 400 g de pèsols congelats
  • 150 g d’aigua
  • 100 g de pernil ibèric en dauets


Estris: TMX o paella

Elaboració:

1.- Posa en el vas la ceba. Programa 3 segons a velocitat  5. Baixa les restes amb una espàtula.

2.- Agrega l’oli i programa 6 minuts, temperatura 100º, velocitat 1.

3.- Afegeix els pèsols, el pernil i l’aigua i programa 20 minuts, 100º, gir a l’esquerra, velocitat cullera.

4.- Serveix.

Nota: Es pot fer perfectament en una paella i el pèsol queda més senceret.
Aquesta recepta de pèsols la pots fer servir com a guarnició o amb una base de tomaca fregida i acompanyada d’uns ous “poché”.

Temps: 30 minuts

Bon profit!! 

Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!

Marta

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )