Ara que les tomaques comencen a estar ben bones, us porte una recepta molt adient per un sopar ràpid d’estiu. És una recepta molt senzilla d’elaborar i alhora és vistosa, completa i saborosa.
Ingredients*:
- Pa de pagès tallat a llesques
- Alvocat madur
- Tomaques tallades a rodanxes
- Mozzarella tallada a rodanxes
- Llesques de salmó fumat
- Ou dur ratllat o a rodanxes (opcional)
- Oli d’oliva verge i sal Maldon
*les quantitats no les indiquem perquè dependrà de la grandària de les llesques i de quant us agrada posar de cada ingredient
Estris: torradora, bols, ganivets, forquilla
Elaboració de la torrada amb alvocat, salmó, tomàquet i mozzarella:
1.- Talla l’alvocat per la meitat longitudinalment. Agafa cada meitat amb una mà i gira cada part cap a costats oposats per tal de separar-les. Per a llevar-li l’os, dóna-li un cop sec al centre amb la fulla d’un ganivet. Gira el ganivet i trau l’os. Amb l’ajuda d’una cullera, buida la carn i posa-la a un bol. Si fiques la cullera entre la pell i la carn, esta eixirà tota d’una. Aixafa amb una forquilla.
2.- Talla les tomaques i la mozzarella a rodanxes.
3.- Torra les llesques de pa.
4.- Munta la torrada: unta l’alvocat a sobre de la torrada. Amaneix-lo amb una mica d’oli i sal. Després fica la tomaca, un altre polsim de sal, la mozzarella, el salmó i l’ou dur si n’hi poses.Tira per sobre un raig d’oli d’oliva.
…i a sopar!!
Bon profit!!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari.
Si has fet la recepta, comparteix-la amb nosaltres. Moltes gràcies!!
Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari, subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.
Marta