La primavera és temporada de faves…Què et sembla una truita amb faves i bacallà?
Ingredients:
✔️ un all tendre
✔️ mitja ceba tendra
✔️ 150g de #faves pelades
✔️ 250 grams de #bacallà dessalat
✔️ unes fulles de julivert
✔️ 100 grams d'aigua
✔️pestetes al gust (bitxo)
✔️5 ous
✔️oli i sal
Elaboració:
1.-Talla la ceba ben menudeta i sofregeix-la. Quan comence a transparentar afegeix-li l'all tendre tallat molt menut també.
2.- Agrega les faves i dona-ls unes voltes.
3.- Seguidament, agrega un gotet d'aigua i cuina amb la paella tapada durant uns 20 minutets o fins que s'haja absorbit l'aigua i les faves siguen cuites.
4.- Agrega el bacallà, i salta'l fins que s'evapore l'aigua que solta.
5.-Aboca els ous batuts amb una mica de sal i abans de girar la truita, tira-li el julivert picat.
6. Dóna-li la volta a la truita i serveix de seguida.
Bon profit!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada