GALERIA DE FOTOS

dissabte, 27 de març del 2021

PICADA DE CACAUETS per a plats de peix i amanides

Ho reconec, amb tantes restriccions de mobilitat, estic enyorada del meu poble! I una de les coses que més trobe a faltar són els esmorzarets… 

Al mercat de Dénia, l'entrepà de sèpia a la planxa te'l serveixen amb una salsa de cacauets que li dona un toc boníssim. Jo hui l’he feta per acompanyar uns figatells de sèpia, però també combina bé amb altres tipus de peix o inclús amanides que porten bacallà esqueixat com podria ser un xató.



Ingredients per la salsa de cacauets:

  • 50 gr. de cacaues pelades
  • 1/2 all tendre
  • 5 fulletes de julivert picat
  • 1 cullerada de pebre roig
  • un raget de vinagre
  • oli d’oliva al gust
  • sal

Estris: morter o picadora

Elaboració:

1.- Tritura les cacaues en la picadora o en el morter. No han de quedar fets una pasta sinó que els trossets s’han de notar.

2.- Ves afegint la resta d’ingredients.


3.- Serveix amb sèpia a la planxa o amb uns figatells de sèpia.


Bon profit!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta