Hui us porte unes postres fàcils i delicioses que podeu improvisar quan us vinga de gust alguna cosa dolceta o si teniu una visita inesperada. El tindreu preparat en menys de 15 minuts.
Ingredients per a 2 persones:
- 1 cullerada gran de mantega
- 90 g de sucre moré
- 1 got de suc de taronja
- 10 maduixes sense peduncle (si són grans, tallades per la meitat o a quarts, sinó senceres)
- 1 raig de Cointreau
- Pebre acabat de moldre al gust
Elaboració:
1.- Fon la mantega i el sucre en una paella.
2.- Aboca el suc de taronja i remena fins que es dissolga tot bé i es forme una salseta.
3.- Agrega les maduixes. Tira-li un raig de Cointreau i flameja. Quan encara estiga en flama, mol el pebre per sobre.
4.- Serveix acabades de fer.
Nota: Notaràs el contrast del àcid de la maduixa i la taronja amb el sucre caramelitzat, el contrast de la salsa calenta i el cor de les maduixes que encara és fred, i el toc de pebre que et deixarà un lleuger toc picant a la boca.
El pot servir també amb una boleta de sorbet de mango o de taronja.
T'animes?
Bon profit!
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada