GALERIA DE FOTOS

dissabte, 8 de maig del 2021

MADUIXES SUZETTE AL PEBRE

Hui us porte unes postres fàcils i delicioses que podeu improvisar quan us vinga de gust alguna cosa dolceta o si teniu una visita inesperada. El tindreu preparat en menys de 15 minuts.


Ingredients per a 2 persones:

  • 1 cullerada gran de mantega
  • 90 g de sucre moré
  • 1 got de suc de taronja
  • 10 maduixes sense peduncle (si són grans, tallades per la meitat o a quarts, sinó senceres)
  • 1 raig de Cointreau
  • Pebre acabat de moldre al gust

Elaboració:


1.- Fon la mantega i el sucre en una paella.

2.- Aboca el suc de taronja i remena fins que es dissolga tot bé i es forme una salseta.

3.- Agrega les maduixes. Tira-li  un raig de Cointreau i flameja. Quan encara estiga en flama, mol el pebre per sobre.

4.- Serveix acabades de fer.




Nota: Notaràs el contrast del àcid de la maduixa i la taronja amb el sucre caramelitzat, el contrast de la salsa calenta i el cor de les maduixes que encara és fred, i el toc de pebre que et deixarà un lleuger toc picant a la boca. 

El pot servir també amb una boleta de sorbet de mango o de taronja.

T'animes?

Bon profit!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta