GALERIA DE FOTOS

diumenge, 14 de març de 2021

CARAMEL LÍQUID O SUCRE CREMAT LÍQUID


 

El caramel líquid és una elaboració que et resultarà molt pràctic tenir-la preparada amb antelació quan hages de fer flams, gelats, ous a la neu, etc. És un caramel que no s’endureix, té consistència de "sirope", i es pot conservar durant molt temps. L’única cosa és que has de vigilar molt de no cremar-te durant la seua elaboració, especialment quan aboques l'aigua sobre el caramel.Ingredients caramel líquid:

  • 200 de sucre
  • Unes gotes de llimona
  • 200 g d’aigua calenta

Estris: cassó d’acer, cullera de fusta

Elaboració del caramel líquid:


1.- Posa el sucre en un cassó juntament amb unes gotes de llima.

2.- Quan el caramel agafe un to daurat, agrega amb molta cura de no cremar-te l’aigua calenta. EN AQUEST MOMENT SURT MOLT VAPOR I ET POT ESGUITAR, PER TANT VÉS AMB MOLT DE COMPTE.

3.- Deixa al foc fins que agafe la consistència desitjada sense deixar-lo enfosquir massa perquè si es crema pararà amarg.

4.- Quan es refrede guarda’l en un pot de vidre.Nota: per netejar el cassó, deixa’l en remull amb aigua calenta i el sucre cremat es dissoldrà fàcilment.

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )