El caramel líquid és una elaboració que et resultarà molt pràctic tenir-la preparada amb antelació quan hages de fer flams, gelats, ous a la neu, etc. És un caramel que no s’endureix, té consistència de "sirope", i es pot conservar durant molt temps. L’única cosa és que has de vigilar molt de no cremar-te durant la seua elaboració, especialment quan aboques l'aigua sobre el caramel.
Ingredients caramel líquid:
- 200 de sucre
- Unes gotes de llimona
- 200 g d’aigua calenta
Estris: cassó d’acer, cullera de fusta
Elaboració del caramel líquid:
2.- Quan el caramel agafe un to daurat, agrega amb molta cura de no cremar-te l’aigua calenta. EN AQUEST MOMENT SURT MOLT VAPOR I ET POT ESGUITAR, PER TANT VÉS AMB MOLT DE COMPTE.
3.- Deixa al foc fins que agafe la consistència desitjada sense deixar-lo enfosquir massa perquè si es crema pararà amarg.
4.- Quan es refrede guarda’l en un pot de vidre.
T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.
Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.
Moltes gràcies per seguir-nos!!
Marta
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada