GALERIA DE FOTOS

divendres, 26 de febrer de 2021

CRISPETES DOLCES

 Quin pla teniu esta nit? Sofà, peli i manta? Vinga, doncs jo pose les #crispetesdolces …Ingredients:  • 1 tasseta d’aigua
  • 1 tasseta de sucre
  • 1 tasseta d’oli
  • 1 tasseta de grans de dacsa (blat de moro)
  • Opcional: colorant*

*si vols fer-les de colors, deixata a una punteta de colorant en la tasseta de l’aigua. Si les vols de diferents colors, les hauràs de fer en diferents tongades. Queden bé, però realment és una “pijada” 😉


Estris: olla amb tapa, tasseta

Elaboració:
1.- Posa tots els ingredients en una olla. Barreja lleugerament i posa el foc mitjà-alt (inducció al 7). No remenes massa perquè sinó no et sortiran bé.

2.- Quan comencen a esclafir els grans de dacsa, posa la tapa a l’olla. Sacseja de tant en tant per tal que les de baix no s’enganxen amb el sucre. Quan s’hagen obert la major part, abaixa una mica el foc al 4.

3.- Quan deixen de petar, retira l’olla del foc i remena ràpidament per tal que totes les crispetes queden cobertes amb el sucre. En este punt has d’anar molt ràpidament perquè el sucre es pot cremar.Nota: no és una recepta difícil, però has de tenir en compte dues coses: que el sucre crema molt i has d’anar molt amb compte i que només has de barrejar una mica els ingredients al principi. Si remenes massa, l’oli se separarà i no et sortiran bé.

Bon profit!!

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Instagram, Facebook, Pinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar, ja que no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )